- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
De most a cél az volt, hogy kifogyjon a benzin, ugyanis csak így tudhattam meg biztosra hogy a jelzőlámpa kapcsolója rossz-e.
Persze az hogy rossz a kapcsoló, meg hogy mennyit fogyaszt az autó... szóval bár ez lenne a legnagyobb gondom... ugyanis úgy néz ki hogy a bal hátsó kerekem tartószerkezete vagy leszakadt, vagy kettétört a dob. Gondolom minimum 100k lesz megjavíttatni...
Most azon gondolkodom hogy eladom a kocsit, túl drága ez egy olyan embernek akit a világegyetem utál, és sosincs szerencséje. 
Áh... jellemző. Egyébként már annyira megszoktam hogy mindig csak szívok, hogy a dolog tudatosulásakor kb 1 db ''qrvaélet'' hagyta el a számat.
MOD: Bazzeg. A szám is felepedt belül valamiért
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most azon gondolkodom hogy eladom a kocsit, túl drága ez egy olyan embernek akit a világegyetem utál, és sosincs szerencséje.