Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
De most a cél az volt, hogy kifogyjon a benzin, ugyanis csak így tudhattam meg biztosra hogy a jelzőlámpa kapcsolója rossz-e.
Persze az hogy rossz a kapcsoló, meg hogy mennyit fogyaszt az autó... szóval bár ez lenne a legnagyobb gondom... ugyanis úgy néz ki hogy a bal hátsó kerekem tartószerkezete vagy leszakadt, vagy kettétört a dob. Gondolom minimum 100k lesz megjavíttatni...
Most azon gondolkodom hogy eladom a kocsit, túl drága ez egy olyan embernek akit a világegyetem utál, és sosincs szerencséje. 
Áh... jellemző. Egyébként már annyira megszoktam hogy mindig csak szívok, hogy a dolog tudatosulásakor kb 1 db ''qrvaélet'' hagyta el a számat.
MOD: Bazzeg. A szám is felepedt belül valamiért
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most azon gondolkodom hogy eladom a kocsit, túl drága ez egy olyan embernek akit a világegyetem utál, és sosincs szerencséje.