- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Nem tudom, szerintem meg kihagytal par kollegat akik nem veletlenul szeretik az automata valtot. :)
Pl. BKV buszvezetoi... szvsz ha nem automatak lennenek a buszok, akkor mar 40 eves korukban mind rokkantnyugdijasok lennenek (nemtudom, vezettel-e mar manualis valtoval rendelkezo Ikarust... ha egesz nap a kuplungon kene allnod, szerintem neked is szimpibb lenne az automata :DDD).
Aztan taxisok sem veletlenul szeretik az automata valtot, nekik is ugyanez a bajuk, egesz nap kuplungolni kell.
Az automata valtonak igazabol akkor van ertelme (marmint, hogy automata valtos jarganyt vegyel) ha hivatasszeruen minden napodat a jarganyban kell toltened. _AKKOR_ igazan van ertelme. :)
Kimeled onmagad.
Amugy meg a regi automatak sem voltak rosszak, a mostaniak pedig egyszeruen szenzaciosak. Mondom en, akinek manualis valto van a jarganyaban es valszeg az is marad, de en sokat hajtottam automatat es manualist is, mindkettonek ismerem az elonyeit es hatranyait. :)
Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest