- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Kedves Egyetlenem :) Látom sikerült megérteni a hozzászólásom lényegét... Ha már a chatet emlegetted, az nem chatelés, ami előtte a topicban ment? Mindenki elsírja, hogy mekkora baromság, pontosan ugyanazokat a közhelyeket pufogtatva, amit már ezer idióta topicban leírt, nulla információ, nem hogy a témában (legyen akármekkora baromság), de egyébként sem. De ez nem baj. Igaz, hogy így kb egy órát volt a topon a topic, ami senkit nem érdekelt, de akkor is, ez teljesen értelmes dolog volt, ugye? Még ha legalább törölnék azt a nyomorult topicot, de nem, ugyanúgy ott marad, mintha bele se szólt volna senki. Csak akkor öt perc alatt eltűnik a főoldalról, ami ugye pozitív lenne. Chatelni egyébként nem szokásom, kitiltani még soha, sehonnan nem tiltottak ki. Ritkán szoktam beleszólni olyasmibe, ami nem érdekel, vagy nem értek hozzá. Általában csak olvasok. Talán ezért a 2 év alatt 300 hozzászólás. Ami pedig a közösség hergelését illeti, az egész topic arról szólt. Hergeljük a topicnyitót, hergeljük a többieket, hogy ők is mondják el ezredjére, hogy ez is mekkora hülye topic. Értelmetlen.
Most is csak azért szóltam be, mert egyszerűen már idegesít ez, hogy mindig megy ez a leugatás, ha valaki nyit egy hülye topicot. Unalmas és haszontalan. Akkor inkább törölni kéne őket a francba és akkor talán tényleg elmenne az emberek kedve az idióta topicok nyitogatásából. Szerintem az 5ezredik milyen videokártyát ajánlotok topicot minden megfontolás nélkül azonnal törölni lehetne és akkor az emberek talán használnák a keresőt.
Na mindegy. No flame, csak gondoltam válaszolok, mert nem tetszett a szöveged. Nem vagyok az az 5éves hülyegyerek aki chatelni jár a phra, hogy minél hamarabb nagyúr lehessen :) Asszem ide az Offba befér ez a hsz.
Aktív témák
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest