Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
ijj,Toledo...Seat-ok sem túl megbízható fajták...én azt mondom,csak német vagy japán kocsi...a többi :(
Persze ha lenne pénzem 3-4 évente új kocsit venni,akkor persze azt vennék,ami teccik,mert az olasz/francia desing-erek a legjobbak.Imádom az Alfákat,gyönyörűek!:DD
Mielőtt még mondanátok,hogy én is mindenféle alap nélkül mondom amit mondok,el kell mondanom,hogy a faterom eléggé az autós körökben mozog,és nagyon sok márkaszervízest ismer,és mesélt már érdekes dolgokat a Renault-okról,Citroen-ekről,Seat-okról...Japán/Német kocsis történet alig volt...:U
Na de mindenkinek az tetszik ami tetszik,én tudom hogy nem fogom itt a monológjaimmal megváltani a világot,meg kötekedni sem akarok,csak leírom amit gondolok.Nem akarok senkivel vitázni,mert igazából semmi értelme.Kívánom hogy mindenki találja meg álmai kocsiját/motorját,mert akkor érzed magad a legjobban,ha olyan cuccod van,amit szerettél volna,hisz annak könyebben elnézed a hibáit!:)
Amúgy tildy,érdekes hogy az OFF topic-ban off-olsz.:DDDItt szvsz el lehet hagyni.:P
Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest