Hirdetés
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Csak vicceltem. Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy *TE* találod ki a sztorikat...
Általánosban nekem is volt egy hasonló ismerősöm, aki állította, hogy pl. van egy nagy barlang a telkükön, ahonnan mindenféle kristályokat szokott kibányászni...
Meg ismertem egy csajt, aki pl. olyat vizionált, hogy férje és gyereke volt, akik meghaltak egy autóbalesetben. Erről persze sem a hírekben, sem az ORFKnál nem lehetett hallani. Mostanában állítólag kiment külföldre, egy híres cégnél dolgozik -a gond csak az, hogy a levelei alapján az IPje ugyanaz volt odakintről is, mint itthonról, és a ''munkahelyéről''... No mindegy.
Egyébként egyre több az ilyen ''álomvilágban'' élő ember, s ezt ugyan jó esetben kinövik tizenéves korukban, de van, aki felnőtt korában a valóságtól való egyfajta menekülésként egyre inkább beleéli magát a kitalált világába -annyira, hogy a végén már maga is igaznak hiszi...
Ui.: A topicodat kíváncsian várom, s ha lehet, akkor a Fáradt gőz alatt nyisd meg, így talán Den is elnézőbb lesz egy kis mókázással szemben -hiába Intel, meg AMD szerepel a címben. :) -
guess.who
senior tag
-
guess.who
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
/OFF
Szives engedelmeddel magamra vettem, s csak annyit: nem piszkáltam. Legalábbis nem szándékoztam -de remélem, ezt Tsibe is tudja...
Ha nem rám gondoltál, akkor nem szóltam. :)
A másik: mielőtt még vád lenne a kételyekből, ideírom, hogy semmi közöm sem a számítógépgyilkoshoz, sem a tegnap esti édességhez. Bár tény, hogy érdekes dolog kielemezni a reakciókat, ez viszont nem jelenti azt, hogy ilyesmiket csinálnék. Az IPm alapján meg úgyis világos annak, aki látja...
Peace!
/ON -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Írok egy emilt, jó? Nem akarok itt viccelődni, mert SC végleg megorrol rám... :)
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Szinte sejtettem, hogy LL megfelelő rosszkedv-elmulasztó lett, de Sátán koma megfeddett, hogy ne viccelődjek, úgyhogy nem mertem ajánlani. :DDD
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Majd beszámolhatnál, hogy sikerült-e megcsinálni, stb...
(Amúgy persze, a VDub is kiírja, de csak azt, amit meg tud nyitni... :DDD) -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Akkor először is a [L]http://www.headbands.com/gspot/[/L] címről ráncigáld le a GSpot nevű programot, ezzel szinte minden videofájlról meg tudod állapítani, hogy milyen codeccel készült, s hogy az fent van-e a gépeden. Ha ez megvan, akkor a VDub Video menüjében van egy olyan pont, hogy Filters, s itt hozzá tudod adni (Add) a Resize nevű szűrőt -ez alapból benne van a csomagban, semmit nem kell letöltened hozzá.
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ja! VDubnál az átméretezést a codecből tudod megoldani, 5.02-es DivX-nél ez a második lapon, a General Parameters fül alatt van, beikszeled az Enable Resize mezőt, s máris állíthatod a méretet... De ettől nyilván még AVI marad a fájl, szóval most jobban jársz az előző progival. :)
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Igen, VDubbal tényleg nem tudsz MPEG-et csinálni. Viszont ott a TMPGEnc, abba már be tudsz olvasni AVIt, s kimenetként megy az MPEG, és tudod állítani a méretét, meg sok egyebet is... Szerintem ez a legjobb választás jelenleg a feladatra.
[L]http://www.tmpgenc.net[/L] <- Ez meg itt a reklámja. :DDD -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Három perccel lekéstem. :DDD
-
guess.who
senior tag
válasz
üzenetére
Kíváncsi leszek, mit reagál rá GT ember... :)
Egyébként tényleg érdekes lenne kicsit részletesebben a kódolás leírása. Én mondjuk azt vettem észre, hogy ha egyszer levettem a prioritást, hogy mást is csináljak közben a géppel, akkor hiába teszem vissza később max-ra, akkor sem gyorsul vissza, ugyanolyan lassú marad, ugyanúgy 4 óráig kódolgat az 1 helyett... Én mondjuk VirtualDubot használok, s nem AMD-m van. :) -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Azt hiszem, Tsibe nem nevezhető kishitűnek, s azt hiszem, hogy nagyon megértem, mi bántja.
Ha elfogadtok egy javaslatot, akkor inkább irjátok meg magánban a dícséretet Neki, annak biztosan jobban fog örülni, mint így, a nagy nyilvánosság előtt...
És hogy offtopic legyek: Elég sokáig gondom volt az Explorerrel és a Javával -pontosabban egy idő óta nem jelentek meg egyáltalán az ilyen kódok, hiába tettem fel az MSJava-t, lényegében semmit nem csinált. Tegnap találtam egy újabb változatot, s ezzel minden megjavult.
Ha érdekel valakit, akkor a [L]http://www.extra.hu/zajkowski/005/msjvm3805.exe[/L] címről letöltheti, 5.2 mega. :) -
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Nem erre gondoltam (tekintve, hogy nem láttam az említett filmet), inkább csak általánosságban. :)
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Nem baj, majd elolvassa a kisasszony, amiket ide írtál, s örülni fog... :)
(Az anyóssal meg vigyázz... :) Én sem vagyok mondjuk odáig az enyémért, de hát mit tehetnék?! :DDD) -
guess.who
senior tag
''láthatod hogy az idézett rész nőkre is vonatkozik, ők gondolom nem arra vágynak amit egy nő adhat''
Igen, de a téma eredetileg a férfiakra vonatkozott (szegény GT biztos csuklik rendesen), ezért én így is értettem.
''Másrészt lehet hogy újat mondok, de a babusgatás mikor beteg vagy nem _mindaz_ amit egy nő adhat.''
Önmagaddal vitázol... :)) Én annyit mondtam, amit idéztél is tőlem -s abban a ''mindazban'' benne van a babusgatás is, meg más is -kinek-kinek fantáziája és ízlése szerint... :)
Egyébként meg lehet, hogy tényleg csak ugratlak... :DD Ahogy a nevem is mondja: találd.ki! ;] -
guess.who
senior tag
''én nem a nőkkel kapcsolatos írásaidra gondoltam, hanem a férfiakkal kapcsolatosakra''
...De mivel nem vagyok nő, így férfiakkal kapcsolatos dolgokról általában nőkkel szoktam beszélni, mivel személyes tapasztalatom nincs -meg valahogy nem is vágyom rá, hogy legyen. :))
Az addig oké, hogy a vérmacsós szerep úm. ''rákényszeríti'' a férfiakat arra, hogy mindig ''kemények'' legyenek, de én nem hiszem, hogy ez valóban így is lenne -főleg egy nőneművel való kapcsolatukban. A meghűlést csak egyetlen példának említettem, s csak egy utalás volt általánosabb dolgokra -a lényeg az inkább ott volt, hogy a nők szeretnek anyáskodni az imádott férfi felett, viszont azt általában irritálja ez a viselkedés (hiszen vasmacsó), s csak bizonyos alkalmakkor ''engedi meg''... :)
''viszont félholtan sem hagyják el magukat''
Az ilyenek meg meg is érdemlik. :) De hát ugye kinek a mosdó, kinek meg e fürdőkád... :DD -
guess.who
senior tag
De komoly(abb)ra fordítva: huzamosabb önvizsgálat után két női(es) tulajdonságot találtam magamban:
-hosszú a hajam (ez mondjuk már tizensok éve így van, s szerintem nem mérvadó)
-általában működnek a megérzéseim.
:)
''Olyan téves közhelyeket puffogtatsz a férfiakkal kapcsolatban, amit álltalában a nők szoktak, meg a halivúdi filmek.''
Ezen logika szerint akkor én egy halivúdi film vagyok. :DD
Hogy közhely, s ráadásul téves? Lehet, hogy egyszerűen rosszul vagyok összerakva, vagy nem a megfelelő nőneműekkel beszélgettem eddig ilyesmikről... De azért nem adom fel, s eztán kettőzött erővel fogok faggatózni. :DD -
guess.who
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
''szoktál kötözködős hangulatban lenn?''
Ööö... izé... foggggalmam sincs, miről van szó...
Egyébként az a default állapotom sajnos... :) Bár én úgy szoktam aposztrofálni magam, hogy ''próbálom az embereket jobbítani''. ;] -
guess.who
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
''szerintem közel sem olyan nagy színeszek a hímneműek''
Persze-persze, én is ilyenekkel szoktam nyugtatni magam... :)) A nők meg (általában) direkt szeretik, hogy anyáskodhatnak -s legalább egy picit úgy érzik, hogy a férfi fölött vannak valamiben. :D
Csak azt nem tudom, hogy GT most éppen békül, vagy még jobban elszomorodott, hogy itt élcelődünk a baján... Pedig esküszöm, nem vezérel rossz szándék... -
guess.who
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
De ha esetleg így is van, akkor is sokkal jobb dolog kibékülni, nem? :DD)
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Vegyél virágot LL-nek, mondd el ugyanezeket Neki is nyugodtan, és kérj bocsánatot... :)
Ha végképp nem segít, tedd hozzá, hogy mindenki morcos lesz a PH!-n, ha nem bocsát meg... ;]
Sok sikert!
Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- A vártnál is olcsóbban csapható vállra egy strapatábla
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest