- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Köszönöm a biztató szavakat. Nem bántottam meg csak szokás szerint kicsit túlreagáltam. De utána viszont 1 másodperc alat sikítozósra idegesített. Leírom:
Angolórán volt, de mondta nyugodtan hívjam ha van valami. Én mondtam, ha el tudok szabadulni felhívom. Felhívtam, mert el tudtam szabadulni, meg mert át kellett volna beszélnünk hogyan találkozunk, meg ijenek. Ráadásul a néni fojton beszél a fülembe (Vodanéni: egyenlege 50 forint alatt van), és a vodafone félperc alapon számol (ami 27 HUF), tehát egy perc nem jön ki vagy két félperces hívás. Felveszi: ''Majd megyek!Cső!'' és leteszi.Én még beszélnék, de méla kuss a telcsiből. Ja letette. Tehát nem tudtam megbeszélni mikor hol és újra hívni sem.
De később találkoztunk ''bocsi''-val kezdte és mondta, hogy ép ojat kérdezett a tanár amit nem vágott. Szal zavarában tette le. De jól kezdte minden rendben lenne, holnap találkoznánk, de jön be vele a városba Anyuka. Hál istennek... :O
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Formula-1
- Sorozatok
- Dragonkin: The Banished
- Óra topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-13700 vennék!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest