- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Köszönöm a biztató szavakat. Nem bántottam meg csak szokás szerint kicsit túlreagáltam. De utána viszont 1 másodperc alat sikítozósra idegesített. Leírom:
Angolórán volt, de mondta nyugodtan hívjam ha van valami. Én mondtam, ha el tudok szabadulni felhívom. Felhívtam, mert el tudtam szabadulni, meg mert át kellett volna beszélnünk hogyan találkozunk, meg ijenek. Ráadásul a néni fojton beszél a fülembe (Vodanéni: egyenlege 50 forint alatt van), és a vodafone félperc alapon számol (ami 27 HUF), tehát egy perc nem jön ki vagy két félperces hívás. Felveszi: ''Majd megyek!Cső!'' és leteszi.Én még beszélnék, de méla kuss a telcsiből. Ja letette. Tehát nem tudtam megbeszélni mikor hol és újra hívni sem.
De később találkoztunk ''bocsi''-val kezdte és mondta, hogy ép ojat kérdezett a tanár amit nem vágott. Szal zavarában tette le. De jól kezdte minden rendben lenne, holnap találkoznánk, de jön be vele a városba Anyuka. Hál istennek... :O
Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Béta iOS-t használók topikja
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest