- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Köszönöm a biztató szavakat. Nem bántottam meg csak szokás szerint kicsit túlreagáltam. De utána viszont 1 másodperc alat sikítozósra idegesített. Leírom:
Angolórán volt, de mondta nyugodtan hívjam ha van valami. Én mondtam, ha el tudok szabadulni felhívom. Felhívtam, mert el tudtam szabadulni, meg mert át kellett volna beszélnünk hogyan találkozunk, meg ijenek. Ráadásul a néni fojton beszél a fülembe (Vodanéni: egyenlege 50 forint alatt van), és a vodafone félperc alapon számol (ami 27 HUF), tehát egy perc nem jön ki vagy két félperces hívás. Felveszi: ''Majd megyek!Cső!'' és leteszi.Én még beszélnék, de méla kuss a telcsiből. Ja letette. Tehát nem tudtam megbeszélni mikor hol és újra hívni sem.
De később találkoztunk ''bocsi''-val kezdte és mondta, hogy ép ojat kérdezett a tanár amit nem vágott. Szal zavarában tette le. De jól kezdte minden rendben lenne, holnap találkoznánk, de jön be vele a városba Anyuka. Hál istennek... :O
Aktív témák
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest