Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
Zedisdead #51 üzenetére
Ez egy dolog, de én azt mondom, hogy ne legyenek már egyből leugatva az újoncok. Esetleg egy rossz hangvételű kérdés után ne egyből az újoncozás meg fikázás mennyjen hanem először próbálják megmondani neki , hogy hogy kellene folytatni. Ha a segítség után is gyökér akkor lehet beszólni. Ha engem annak idején így fogadtak volna én hagytam volna a rákba ezt a fórumot.
-
ZCoyote
őstag
Annyit azért szeretnék hozzátenni, hogy a senior stb. tagok is egy kissé eldurvultak. Emlékszem amikor elkezdtem ph-zni és csináltam egy hülyeséget(türelmetlenség, rossz helyen topic stb) nem ugattak le öten egyből, hanem felvilágosítottak, hogy mit kéne csinálnom. Persze akkor is volt 1-2 idegesebb ''öreg''. Nem tetszik túlzottan az sem, hogy minden topicban előkerül az újoncozás. Azt aláírom, hogy mostanában kissé sok lett az ''újonc'' de kissé toleránsabbnak kellene lenni velük és csak arra rádörrenni aki gyökér. Egyébként lehet, hogy a sok ''újtól'' csúszott lejjebb a seniorok stb. toleranciaküszöbe. De így lehet, hogy a normális kezdőket is elriasztják a ph-tól. Én úgy érzem mintha kezdene kissé elit-esedni a ph.
Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged