- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Zordkaszás
senior tag
Na adok még 2 percet azt kb. ennek a topicnak is vége lesz off miatt :Y
-
VladimirR
nagyúr
egyszer volt, hol nem volt, reges regen, mikor nem kellett minden masodik usert moderalni/bannolni, volt egy guest nevu juzer, s aki nem volt regisztralva, az ily modon vehette igenybe a Prohardver! forumat anonimitasba burkolozva
nevtelen belepeshez beirtuk juzernek, hogy guest, jelszo meg nem volt:DDD -
ftc
nagyúr
házigazda már volt?
-
Tithian
őstag
Én sosem voltam igazi kezdő :O:O:O:O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!----------------------?????????????
-
Zedisdead
tag
Na akkor most már mindeféle rendű és rangú emberke képvisteltette magát a topikban? :)
-
aDM|RaL^
őstag
pl a kezdők sose tesznek írásjeleket, szoval néha nemlehet tudni hogy kijelenetenek vagy kérdeznek :D
nekem is volt régen mániám hogy 20 :D-t irtam... de az már 3 éve volt lassan ;D -
@rglaaf
veterán
Itt vagyok és figyelek,és meg kell hogy mondjam igazatok van teljes mértékben. Hozzá szólások tekintetében lehet hogy újonc vagyok,de engem is feltudnak bosszantani ezek a kis puha p..csök,a nagy arcoskodásukkal.
-
Flashy
veterán
persze, az más. de inkább arra akartam valahogy rávilágítani hogy aki akar, az 12 évesen is viselkedhet úgy ahogy szokás. de a legtöbb tojik mindenbe mert úgyse tudunk odamenni megverni és úgyis újra regisztrál, etc. és mivel ezt így mondja is hogy újra regisztrál, meg hogy joga van hozzá, itt már az IQ a kérdéses :)
-
Skica
őstag
Ha valaki vissza nézi a régi fórumokat, na ott még nem volt moderálás!
Igen érdekes, mindenkinek tudom ajánlani.:C -
Flashy
veterán
szerintem nem életkor, hanem internetkultúra kérdése. nem szoktak hozzá hogy interneten, gépelt szöveges kommunikációban mik a szokások. de ha valaki szól nekik és az a válasz hogy mert jogom van hozzá, meg gyere verekedni, meg vannak ismerőseim, meg úgyis újra regisztrálok, az már más kérdés.
-
mr_ricsi
veterán
Egyébként a topic láthatóan nem érte el a célját, mert a hozzászólók között nincs 1 újonc sem! (Talán nem is olvassák) :)
-
Flashy
veterán
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=81612[/L] Totyi nevű arc :)
-
mr_ricsi
veterán
válasz
VladimirR #47 üzenetére
''hogy ''divat'' lett lebaszni az ujoncokat''
Persze, mert sokszor az az ''öreg'' aki leb.ssza, rövidebb ideje regisztrált a PH!-n, mint az újonc.
Ma is megnéztem valakinek az adatlapját, mert PH!Addikthoz képest nagyon alacsony szinvonalúnak éreztem a hozzászólásait, és csak 3 hónapja regisztrált.
Lehet, hogy nekem is -
ZCoyote
őstag
válasz
Zedisdead #51 üzenetére
Ez egy dolog, de én azt mondom, hogy ne legyenek már egyből leugatva az újoncok. Esetleg egy rossz hangvételű kérdés után ne egyből az újoncozás meg fikázás mennyjen hanem először próbálják megmondani neki , hogy hogy kellene folytatni. Ha a segítség után is gyökér akkor lehet beszólni. Ha engem annak idején így fogadtak volna én hagytam volna a rákba ezt a fórumot.
-
Zedisdead
tag
Nem az a lényeg ,hogy újonc vagy mifene, hanem az alapvető neveltési szintje, amit elméletileg nem itt kéne megszereznie azzal, hogy le van ugatva, hogy miért használ annyi meg ennyi kérdőjelet, hanem anyukájának kellett volna elmesélnie neki, hogy nem úgy kérünk segítséget, hogy namondajdmávazzeg!
Persze, akivel ez nem történt meg, az ha minden szerencséesen alakul itt nevelődik meg, mire addikt lesz, vagy talán még előbb. -
VladimirR
nagyúr
valoban
a toleranciakuszob csokkeneset valoszinuleg azzal lehet magyarazni, hogy ''divat'':F lett lebaszni az ujoncokat
pl: ''hasznald a keresot'' - de egy arva linket nem adna (de meg azt sem, hopgy milyen szora keressen), pedig az o keze sem torne el
ha mar arra kepes volt, hogy belekosson, legalabb segitsen is valamit
sokan azt hiszik, hogy mivel senior/os/addikt/akarmi van a nevuk alatt, ok mar leet-ek, es nekik kell megregulazni, megritkitani a ''sok huje ujjonc''-ot
zsiga: [L]http://chat.ircnet.org/[/L] es ott channel: #prohardver nick: damn noowbie, ott meg keress engem (Cyla)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ZCoyote
őstag
Annyit azért szeretnék hozzátenni, hogy a senior stb. tagok is egy kissé eldurvultak. Emlékszem amikor elkezdtem ph-zni és csináltam egy hülyeséget(türelmetlenség, rossz helyen topic stb) nem ugattak le öten egyből, hanem felvilágosítottak, hogy mit kéne csinálnom. Persze akkor is volt 1-2 idegesebb ''öreg''. Nem tetszik túlzottan az sem, hogy minden topicban előkerül az újoncozás. Azt aláírom, hogy mostanában kissé sok lett az ''újonc'' de kissé toleránsabbnak kellene lenni velük és csak arra rádörrenni aki gyökér. Egyébként lehet, hogy a sok ''újtól'' csúszott lejjebb a seniorok stb. toleranciaküszöbe. De így lehet, hogy a normális kezdőket is elriasztják a ph-tól. Én úgy érzem mintha kezdene kissé elit-esedni a ph.
-
_Volkovy_
nagyúr
Mi ez a topic???
És ki fogja megvenni a tápom???????
Hahó,emberek!!!!! -
divot
veterán
???
-
moonman
titán
:))
-
Zedisdead
tag
Ezek a mai fiatalok... :)
Kérem tisztelette, én már használtam a keresőt legalább kétszer, és az írásjelekkel is csínyán bánok.
Ügyes vagyok? <------------ Tecciklátni? <------------ :DD -
ptiboy
senior tag
én meg az vettem észte h. képtelen a többség az a szakadt [ /OFF ] -ot odatenni az off-ja végére, ígynem lenne az ég is szürke mindenhol
pl: [ OFF ] [ /OFF ]
nagyon bonyolult? :F -
ftc
nagyúr
De őszintén mi is voltunk újoncok,de nem emlékszem rá,hogy csináltunk volna ilyet.
-
-
Flashy
veterán
én rendszeresen próbálom figyelmeztetni őket az írásjelekre, de van ahol utána még oldalakon keresztül folytatják. ez egyértelműen netikett, az internetes kommunikáció megszokásának hiánya. (1 kérdőjel kérdés, 2 kérdőjel hitetlenkedés, 3 kérdőjel ''mostakkormiafenevan'', felkiáltójelből meg minél kevesebbet, ez nekünk alap. de még a csupa nagybetűvel írást sem mindig hajlandók megérteni...)
-
BobMaster
senior tag
Viszont senior tagokkal is előfordul (vagy hardveres hiba, vagy a meleg miatt) hogy a topic-ot az Egyéb hardverben indítják, pedig nem ott a helye... ;]
-
mr_ricsi
veterán
A napokban feltűnt nekem, hogy itt a PH!-n néhány ember hozzászólásiban bizonyos karakterek szinte mindig triplázva, vagy még többszörözve jelennek meg.
Íme néhány példa:
Helló népek!!!!
a dolgokat!!!
Rácsapjak???
Megfigyeléseim szerint a probléma szinte kizárólag az újoncoknál fordul elő, és -mint a példában látható- a 4 és a , gombokat érinti.
Szerintetek ez valami vírus lehet, vagy esetleg hardveres probléma inkább? Ha az utóbbi, akkor a meleggel összefüggésben lehet-e?
:)
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest