Keresés

Aktív témák

• thalassa

csendes tag

válasz csiga997 #4758 üzenetére

Köszönöm, ez gyors volt és mostmár semmi sem menthet meg a költekezéstől ... :)
    Azért ha lenne még infó az áhított SIGMA 50-150 2,8 HSM obiról, vagy vélemény eről az elképzelésről; örömmel venném.
    Amit várok ettől a továbblépéstől az egy high low szintű zavarmentesség; kellő fényerő és képminőség mellé nem túl erős cromatikus abb.; nem ágyúméret és súly; viszonylagosan elegendő nagyítás és zoom képesség a meglévő (18-55, műanyagszagú) nikon alap kit-obin felül, ill. a mellé.

• thalassa

csendes tag

SIGMA tele obit szeretnék NIKON D40x-re, de a teljes funkcionalitás képességeit megtartva, főleg AF. Teljesen ellentmondó infókkal szedtem tele magam, tehát megpróbálnék utólag tájékozódni, mert látom itt profi válaszok születnek egy-egy dilema kapcsán ... (utólag, mert a D40x adott már).
    Amire jutottam - cáfoljátok, ha nem így van - a HSM jelű SIGMA (ultrasonic, beépített motoros) obik működhetnek maradéktalanul jól a D40x-el, de nincs erre referenciám. Kinéztem - sajnos, mert igen húzós árú, de mégis alkalmi vétellel - egy SIGMA 50-150 f/2,8 EX DC HSM obit, de félek a meglepetéstől, amikor kiderülne majd erről a kombinációról; igen, de mégsem úgy és akkor, mert, hát, tehát jobb lett volna, stb. ...
    Tud valaki segíteni?

Aktív témák