- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Igazad van, így jobban belegondolva nem tudom, mire lenne jó. Csak kéne már egy vagy két obi. Az egyik egy kb. 300-as, aminek a fényereje azért nem 5,6, a másik meg egy kis 1,4-es vagy 1,8-as, ami szobába, csarnokba. Persze az igazi az lenne, ha csarnokban is a 300 mm mellett lenne vagy 2-es fényereje, de hát arra meg úgysincs pénzem. Ja, a 300-asba nem ártana egy IS sem, de egyelőre ez is csak álom.
-
Pompi
nagyúr
Én használtam Sigma 70-210 f3.5-4.5 objektívet igaz Canonhoz. Nagyon pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Azt hiszem ez már csak használtan van, én is úgy vettem anno 40 körül. Annyiért szvsz jó. Jobb választás szerintem is, mint a 300-as lencsék.
Van Canon-ból is ilyen (Bővebben: link), igaz az is csak használtam, az is jó és az USM-es. Legutóbb mikor néztem 60 körül mentek használtan.
Használt cuccok beszerzésére javaslom mindenkinek a havonta megjelenő Fotó Mozaikot. Rengeteg hirdetés van benne. -
Smogus
őstag
Az obi tényleg sötét kicsit de kint természetes fénynél tökéletesen működik
szbáb nagyon gyenge ha nincsen normális világítás de még kint nem volt olyan hogy nem bírta volna el a záridőt szinte mindig kitartom kézből mondjuk 300-as állásnál illendő már egy álványt használni -
atus
senior tag
Múlt hétvégén voltam 200×1.4×1.6 -tal madarazni, ami ugye 448mm-nek felel meg fullframe, és édeskevés. Pedig etetőnél voltunk, népszerű kirándulóhelyen, viszonylag emberhez szokott madarakat próbáltunk lőni. Alig lett használható képem. Direkt félnek a dslrtől.
Srác, aki megmutatta a helyet egy FZ-10-zel (420mm) sorban lőtte a jobbnál jobb képeket, kapucnis pulcsiba rejtőzve. Szóval elvileg lehet 300-assal is, gyakorlatilag nem egyszerű mutatvány.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest