- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
MrChris #27723 üzenetére
Nem tudom megítélni, nekem nincs Lumix. Viszont abban biztos vagyok, hogy nem az általad linkelt két képpel érdemes nézni a Sony kitobi teljesítményét. Teljesen használható, annyiért, amennyibe kerül. Én inkább örülök neki, hogy nem 250 ezerbe kerül az A6000 kit, egy valamivel jobb kitobival, amit természetesen még mindig lecserélsz, ha többre vágysz.
Azt meg többen elfelejtik, hogy egészen jó stabi van benne. Mind a két linkelt hosszú záridős vízeséses képet, és még vagy 15 másikat kézből lőttem vele (gyakran első próbálkozásra sikerült, némelyik 2. - 3. próbára), mellettem többen szerencsétlenkedtek iszonyú állványokkal a síkos, iszamos talajon.Érdemes megnézni, mennyiért megy HA-n, az A6000 kit viszonylagos olcsóságának köszönhetően. Stabival, PowerZoommal, pancake felépítéssel, az A6000 gyors PDAFjével, ennyiért szerintem semmi baj nincs vele.
-
Neck
veterán
válasz
MrChris #27707 üzenetére
Már vártam, hogy ismét belinkeld ezeket a képeket!
A kedvedért 5 perc alatt bedobtam pár vázból kieső jpg-t egy mappába, Horvátországból szeretettel.
Mind a kitobival készült. Ha szeretnél, linkelek neked 50mm-eseket is. -
80hun
addikt
válasz
MrChris #27707 üzenetére
Mondjuk akkor már linkeld be Kenrockwell teljes tesztjét az obiról
-
Studi
veterán
válasz
MrChris #25891 üzenetére
Nem véletlen teszik a 3rd party gyártók az obiba külön a kalibrálást: így nem függenek a gyártó jóindulatától. Még Olympusnál is csak a felsőbb kategóriás vázakba volt kalibráció, a többi gyártó sem teszi lentebbre.
Viszont a Sigma, Tamron meg kell, hogy célozza az olcsóbb gépek tulajdonosait is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged