Hirdetés
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM.......
tag
Visszaolvastam a sigma 55-200 ról írt saját véleményem ahol azt írtam hogy CA-nincs amit rosszul fogalmaztam...nagyon nagyon pici van!
De hogy én hasonlítgattam volna.....
Te hoztad fel!!! Szval remélem magadnak szántad az utolsó mondatod!még 1x végigolvastam....mi elbeszélgettünk a mi pénzükhöz mért 30-100ezres obikról...de ugy tűnik te keverted be ide a 200ezres obikat:Sokszor olyan kivánalmak hangzanak el amik ezt figyelembe se veszik.nem lehet egy 40ezer Ft-os optikától azt várni hogy olyan legyen mint egy 250 ezres.
egyébként ezt nem várja el senki(leg is én nem)...de van akinek az 50ezer is nagy pénz és ha már vesz valamit akkor az árkategóriában a legjobb legyen, ami az ő souvenir igényeit kiélegíti!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kompakt vízhűtés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Te hoztad fel!!! Szval remélem magadnak szántad az utolsó mondatod!