Hirdetés
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
pcsaba1981
üzenetére
Ezt az obit használom eos 500D-n, kiváló képe van ha jót fogsz ki. És a válaszom az, hogy nem. Sokszor nem elég beltéren, mivel f2,8 nál még lágy a képe, picit rekeszelni kell és akkor megint csak fényerőt vesztesz. Én beltéren vakuval használom, ha nagyon muszáj. Egyébként minden tekintetben jobban jársz vele mint a kittobival. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Ezt a képet beltéren lőttem augusztusban, napsütéses időben vaku nélkül, iso:6400, f3.5, 1/40s. Láthatod, hogy kell a fény beltérre. Ha vaku nélkül akarsz beltéren fotózni, ami csak átlagos megvilágítással rendelkezik, akkor valami jobb stabis verziót keress, de ez meg nagyon zsebbe nyúlós téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest