Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasonka
aktív tag
válasz
kiskornel
üzenetére
Hát ez az ! - van, aki nem olvassa el figyelmesen mit írok, de kioktat... (pl. páran sokadik hsz-om után még mindíg Canon-t ajánlanak Nikon rendszerre, stb.)
De hagyjuk már a vitát ! - semmi szükségem rá, hogy egyesek személyeskedjenek, és kioktassanak : " Jó lenne, ha utánanéznél..." "Nem tudod magad sem, mit akarsz..." stb.
(Én senki felkészültségét, gyakorlatát NEM bíráltam...)
Kérdeztem - kaptam pár választ - ( érdekes, azért volt, aki pontosan értette, hogy mire gondolok....)Ez a vita viszont már kezd túlságosan fotóelméleti síkra terelődni, és parttalanná válni...
(Nem pont Veled kapcsolatban - általánosságban mondom...)
Hagyjuk az egészet.. !!!! .
Semmi értelme, hogy minden mondatom minden szavát egyesek megcsócsálják...Van még más fórum is e tárgyban - másutt ( Pl.: Index-Fórum, pixinfo, stb., stb.)
Jó fényeket és sok sikert mindenkinek !

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest