Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rumos14
üzenetére
viszonylag sokat, mert ugye volt rá lehetőség. de arra meg kompakt ultra-zoom gépről váltottam, és ott meg a tele oldal hiányzott kicsit. igazából szerintem még a 24mm nem olyan vészes, az elég tágnak tűnik.
fixet majd következő körben veszek hozzá szerintem, azért is akarok elsőre valami általánosabban használhatót, mai jobb a 18-55mm-es kitnél. ezért is esett ki többek közt a 17-85mm is, mert arra írták azt többen, hogy nem jobb minőségű, viszont nem kevéssel drágább.
olyat is olvastam valahol, hogy az analóg gépekhez készült ezüst 24-85 jobb minőségű, mint a fekete, ez létezik, vagy csak városi legenda?cOxeR: én most így belelapozva 150-ért láttam csak, bár lehet, hogy rossz helyen nézem (nem valami átlátható az index).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs