Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
omani
tag
Egyetértek azzal amit írsz, viszont én a következő a kérdésre válaszoltam - bár az is lehet félreértettem

"Tényleg szerintetek milyen egy ideális obipark.", számomra a felsorolt obik az ideálisak eseményre, portréra, tájra. Ehhez persze kell az, hogy két vázam van, és ahogy írod is, nem cserélgetem röptében az obikat, mert egyszerűen nem lehet, kockázatos, lemarad az ember, stb stb.
Én mindig a fixet preferálom zoom-al szemben, ezért is néz ki így az obiparkom. Ha kicsit flexibilisebb lennék a témában, akkor magamnak a Canon 24-70 f2.8L-et választanám egy fix sigma 50 1.4-es és a 135L mellé. Ezzel fényerő is van, és a három obi árban is nagyjából belefér a keretbe. Ajánlani viszont nem tudom, mivel huzamosabban még nem használtam ezt az obit. Ismerősök dícsérik, főleg esküvőfotózáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 8 GB Samsung 4800 MHz-es DDR5 memória
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest