- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
omani
tag
Egyetértek azzal amit írsz, viszont én a következő a kérdésre válaszoltam - bár az is lehet félreértettem

"Tényleg szerintetek milyen egy ideális obipark.", számomra a felsorolt obik az ideálisak eseményre, portréra, tájra. Ehhez persze kell az, hogy két vázam van, és ahogy írod is, nem cserélgetem röptében az obikat, mert egyszerűen nem lehet, kockázatos, lemarad az ember, stb stb.
Én mindig a fixet preferálom zoom-al szemben, ezért is néz ki így az obiparkom. Ha kicsit flexibilisebb lennék a témában, akkor magamnak a Canon 24-70 f2.8L-et választanám egy fix sigma 50 1.4-es és a 135L mellé. Ezzel fényerő is van, és a három obi árban is nagyjából belefér a keretbe. Ajánlani viszont nem tudom, mivel huzamosabban még nem használtam ezt az obit. Ismerősök dícsérik, főleg esküvőfotózáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Spórolós topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Házimozi belépő szinten
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest