Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Bugáztam ma egy fényképezőt. (egy konténerből
) A lényeg, hogy van rajta egy Jupiter8-as fix 50mm/f2-es obi ami M42-es. Ugyebár ha veszek egy nikon M42-konvertert fogom tudni használni? (tudom, hogy mindent nekem kell majd beállítani) Milyen konvertert ajánlotok? Vagy mindegy, mert tök ugyan az az összes csak az áruk más? Előre is köszi. Végezetül pár kép:Szerk: Ja és szerintetek mit várjak egy ilyen obitól?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) A lényeg, hogy van rajta egy Jupiter8-as fix 50mm/f2-es obi ami M42-es. Ugyebár ha veszek egy nikon M42-konvertert fogom tudni használni? (tudom, hogy mindent nekem kell majd beállítani) Milyen konvertert ajánlotok? Vagy mindegy, mert tök ugyan az az összes csak az áruk más? Előre is köszi. Végezetül pár kép: