Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Igen van. A DSLR gépnél nagyobb a frontlencse, de az obi másik végén nagyobb érzékelőre vetíti ki. A 2,8 dslr és a 2,8 kompakt (elvileg) ugyanakkora záridőt fog adni ugyanakkora iso értékek mellett.
A kérdésedre válasz: a 2,8 kompakt 2/3FÉ-vel világosabb a dslr zoom kezdeténél, és 1, 2/3-dal világosabb a zoom végénél.
Megjegyzés: itt az egységnyi területre jutó fénymennyiséget kell tekinteni. Valójában a kitobi sokkal több fényt enged át, mint a kompakté, de mint azt említettem nagyobb távolságra vetíti ki.Ez érdekes olvasmány lehet számodra: [link] (még mielőtt leharapnák a fejemet, hogy nem itteni cikkekből választottam, szerintem ez az egyik legjobb magyarázat!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Google Pixel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest