Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Szten Márs
üzenetére
Egy "és a" kimaradt a szövegből a gyújtótávolságának szó után, még az első mondatból.
Agent87:
Egy jó fix millió dologra jó lehet
Nem korlátol be, egyáltalán nem, sőt, én úgy vettem észre, hogy elősegíti a kreatív képek készítését, jobban rá van ilyenkor ugyanis az ember arra szorulva, hogy keményen tudatosan komponáljon, átgondolja, hogy mit és hogy fényképezzen le, mert csak azzal az adot fix látószöggel fotózhat. Ha valaki a céljának megfelelő fixet vesz, azzal igencsak sok dolgot - meglepően sok dolgot - meg tud oldani, amire azt hinnénk, hogy jó nagy gyújtótáv-tartomány kéne. És ami azt illeti, teléből is van fix, sőt, ott van igazán 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem korlátol be, egyáltalán nem, sőt, én úgy vettem észre, hogy elősegíti a kreatív képek készítését, jobban rá van ilyenkor ugyanis az ember arra szorulva, hogy keményen tudatosan komponáljon, átgondolja, hogy mit és hogy fényképezzen le, mert csak azzal az adot fix látószöggel fotózhat. Ha valaki a céljának megfelelő fixet vesz, azzal igencsak sok dolgot - meglepően sok dolgot - meg tud oldani, amire azt hinnénk, hogy jó nagy gyújtótáv-tartomány kéne. És ami azt illeti, teléből is van fix, sőt, ott van igazán