- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Dare: én a gyakorlatról beszélek. Még soha nem tartottam 1.0-ás vagy az alatti F értékkel rendelkező obit a kezembe.
De egy hasonlat: egy Ferrariba 500 lóerős motort tesznek, vagy 550 lóerőst. Mind a kettő vinni fogja a 320 Km/h-t.
Az egyik kicsit gyorsabban gyorsul és kétszerannyiba kerül...Én szerintem annyira nincs különbség a kettő közt... csupán az ár.
A Leica sosem volt piacvezető az optikákban. Nem övé a legtöbb eladott optika, még csak közép mezőnybe se van ezen a téren. Egyedüli, amiből megélt... az bizony a neve és a minőség volt. Ahogy írtad, a kornak megfelelő legjobb minőséget produkálta.
Már nem... Mára ott díszeleg (majdnem) minden panaszkodik gépen.Azt mondod, hogy a legjobb bennük az optika... Igaz, de azért a 18-20X-os nagyítás alaposan rányomja a bélyegét a minőségre.
A hyperfocal distance... nos az kis F értéken jó messze lehet. Hány olyan példát látsz Cass által linkelt képeken, aminek a fókusztávja csak a közelébe van?
Egy kérdés azért: szerinted te látnál tényleges különbséget képminőségben az F0,95-össel készült képeken? Te ilyen "vájt" szemű vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest