Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
rednifegnar
üzenetére
EF 17-40 F4 L.
Van itt egy RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM obi is, de nem bontottam még ki mert kevés nekem a 24, középre meg van fix 50-em. Az RF16 és RF 15-30 al szemezek. 16-35 f4-et is néztem, de STM lenne jó.
Mobilnál van persze görbület, itt van épület. Görbül is és romlik is a széleken, de szarnak nem mondanám pedig ennek a nagylátó obinak gyenge a fényereje így feltolja rendesen az isot. A sima obija lényegesen jobb fényerővel rendelkezik a telefonnak. Ez mondjuk géppel nincs meg mert egy drótkerítésen át fotóztam amin a nagy lencse nem jutott át.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest