- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Pedig az ezer éves M42-es cuccokal ez így megy, hogy meg kell nézni mielőtt megveszed. Annyit pedig csak tudsz, mik voltak régen jók nem? Pentacon, Vivitar, Zeiss, Chinon, de ezeket már ismerned kéne. Amiről pedig még nem hallottál, és olcsó, az biztos nem azért van, mert mindenki azt keresi és azt isteníti. Pl. a Mirandáról sem tudtam semmit míg meg nem vetted. Talán nem véletlenül.
Mod: Cosinát láttam már nagyon jót, és nagyon rosszat is. Ami múltkor a kezemben volt, 2.8-on olyat művelt amit nem neveznék rajzolatnak, még festménynek sem. Még F8on sem ért el egy jónak mondható szintet.. De nem általánosítok, mert eddig csak 2 volt a kezemben, egy nagyon jó és egy pocsék. Nameg nem tudom 2x-ezőt gyártottak-e.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest