- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mégsem lesz Sony autó
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Ja és az egész onnan indult, hogy egy kezdőnek megmagyaráztam, mitől sokkal drágább a Sigma 70-200 EX a Sigma 70-300 nem-EX-nél. Elmondtam, hogy a Canonhoz hasonlóan a Sigmának is van felső kategóriája csak náluk nem L, hanem EX a jele. Erre mondtad (szerintem kicsit feleslegesen), hogy azért nem ugyanaz a szint a kettő amivel én egyetértettem csak megjegyeztem, hogy a Sigma 70-200 EX-ről jókat hallottam. És itt rágtál be. Én meg a reakciódon. (Csak hogy konkrétumokat is mondjak, bár ezt mind az elmúlt 1-2 órában írtuk, akár emlékezhetnél is...)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest