- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Lassan már olyan érzésem van ezzel kapcsolatban hogy vagy újat kell venni vagy le kell tesztelni vásárláskor. Most már nem nagyon izgat a 2.8 mert van nálam vaku vagy növelek az iso-n ha kell. Manapság inkább azzal van a gond hogy az ember akkor vesz ilyent ha azonnal használni szeretné és tényleg óriási lépés lenne ha megoldanák a minőségbiztosítást.
Ki milyen obit vesz nem bánja meg, én a hajamat tépném koncerten ha nem lenne az alapzoom 70mm-ig ahonnan kezdődik a tele. 4-5 megapixelnél számomra amúgy sem számít, lehet pengébb a 17-50 sőt az is. Mégiscsak egy kategóriával feljebb van a 17-70-nél.
Örülök amúgy hogy van olyan ember aki elégedett a 17-50el. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#15098) *Ropi*: Később én is YN vakut tervezek majd 900-as mellé

Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ki milyen obit vesz nem bánja meg, én a hajamat tépném koncerten ha nem lenne az alapzoom 70mm-ig ahonnan kezdődik a tele. 4-5 megapixelnél számomra amúgy sem számít, lehet pengébb a 17-50 sőt az is. Mégiscsak egy kategóriával feljebb van a 17-70-nél.
Örülök amúgy hogy van olyan ember aki elégedett a 17-50el. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)