- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Tompo
aktív tag
válasz
Prérifarkas #1 üzenetére
Az Xp-s géphez adj egy felhasználót uolyat mint a 98 nev/pass
-
Gee-Bee
tag
válasz
Prérifarkas #3 üzenetére
Próbáld ki net use-al (val, zal). A szerveren megosztod mondjuk lj néven, majd a 9x-es gépen beírod, hogy net use \szervernévmegosztásnév lpt6, majd felveszed helyi nyomtatóként az lpt 6-ra. Ez elég vaddisznó módszer, de segít kizárni a driver oldali és szerver oldali hibákat
Driver oldali: GDI driver > hivatalosan nem támogatott a hálózati nyomtatás, nagyon nehézkesen azért megoldható > megoldás PCL5-re csere. ''hálózatellenes PCL driver'' olcsóbb lézerekhez van ilyen, megoldás> generic, mondjuk LaserJet III PCL driverre csere. Igazából egyik sem bombabiztos, de működ(hetnek)
Szerver oldali> gondolom ezeken túl vagy (megosztás, nyomtatási jogok, policy-k), de a net use -nél meg lehet adni Username és jelszó párt. -
Den
veterán
válasz
Prérifarkas #1 üzenetére
valszeg a driver a gond. Mikor hálózati nyomtatót telepÍtesz akkor a vin a másik gépről áthúzza a drivert. A winxp-st viszont nem tudja a win98
Megoldás. Az xp-s riverben valszeg meg lehet adni hogy még milyen op-rendszerek drivereit tegye még föl, a hálózati nyomtatás miatt.
A másik megoldás hogy a 98-as gépen telepíted mint helyi nyomtatót és utána állítod be a hálózatit. -
CsendPenge
őstag
válasz
Prérifarkas #1 üzenetére
Hasonló a problémám, nekem 98 alat van a nyomi, jelszavasan, és xp-ről akarok nyomtatni. Jelenleg még nem tudtam megoldani, mert xp kódolva küldözgeti a jelszavakat, 98 meg nem, így nem ''értenek'' (jel)szót egymással. Állítólag van erre valami Printing Supprot System nevű (?) progi, én még nem találtam meg. Ha lesz valami, ha jutok valamilyen eredményre, majd megírom mail-ben.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest