- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xarina
aktív tag
Ezt néztem én is, de ez a autópályakezelő hivatalos térképe, azok meg ritkán szokták feltüntetni az ingyenes elkerülő szakaszokat. A legtöbb helyen a körgyűrű ingyenes szokott lenni, persze nem mindenhol. Valahol láttam már egy térképen, hogy van egy ingyenes Ljubljanát elkerülő éjszakai út, de nem mentettem le és azóta sem találom. Meg elég furcsának találom, hogy csak éjszaka lenne ingyenes.
Közben megtaláltam: [link] Itt az autópályák, autóutak listájában szerepel egy 3. számú főút, amit Ljubljana éjszakai elkerülőnek hívnak és ami lényegében az A1, A2 autópálya része. Viszont nem írják sehol sem, hogy mettől-meddig ingyenes és azt sem, hogy mit jelent pontosan, hogy csak éjszaka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Milyen RAM-ot vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest