Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz
AMD Power #6814 üzenetére
Sokan sima "sulis hátizsákkal" nyomjak. Igazaból mindegy, amiben neked kényelmes. Én ált. első nap a szálláson kipakolok belőle és ezt viszem magammal. Bevásárlásra, vizet/snacket, bármi csecsebecsét amit veszünk tökéletes. Legtöbb muzeumba, vezetett turára vihető. Gyorsan hozzaférhető a belseje annak aki tudja hogy müködik, és nem nyithatóak a zipzárak egy tollal
Vízálló is. Igyekszem kb félig pakolni odafele hogy visszafelére legyen hely ennek-ennak
Ha kicsúsznék is a rolltop miatt van kis extra helyem ( pld papirengeres posztert így hoztam Lisszabonbol.) 2 oldalt a gumis rész miatt esernyő, flakon rugalmasan elfér anélkül hogy a belső helyből venne el.
Van egy elég jó kulcsos rekesze is, amit most 1 év után fedeztem felBelül vannak oldalt is hálós zsebei. Power banknak, egyéb lapos cuccoknak
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest