- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Grafman
aktív tag
Egy valamit már majdnem biztos, az 5200-es FX-ekben nincs PS2.0! Pedig az Nvidia specifikációja szerint lennie kellene: Pixel Shader 2.0+ -ez még a kártyám dobozán is ott virít! Ellenben az ennek visszajelzésére jelenleg egyetlen alkalmas benchmarkal a Halo Timedemo-val tesztelve kiderűlt az átverés.
Shader 1.4-el fut csak a teszt.
Egy ujabb érv, amiért a következő vidókártyám biztosan nem Nvidia-lessz!
Tudom, hogy a DX9-es ficsőrök egyébként is elég lassan futnának ezen a kártyán, de ez már a ló túlsó oldala mikor az adott chip még a pr szövegben megfogalmazott alap tulajdonságokkal sem rendelkezik.:((
Persze lehet, hogy félreinformálódtam ezzel kapcsolatban, de már elkezdtem fantáziálni, hogy mi hiányozhat még a chip repertoárjából.
Ki kellene hírdetni, vagy világgákűrtölni, had égjen be még jobban ez trutymó cég!
Szerintetek mekkora plussz balhét lehetne csinálni nekik, ha kiderűlne, hogy tényleg nincs PS2.0 (meg gondolom számtalan más sem) ebben a kretén 5200FX-ben?!
Tesztelve:
DirectX_9b + Det._52.16
Aktív témák
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest