- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrael
senior tag
-
Shim
őstag
nekem egy olyan problémám lenne, hogy, ha akár webes felületen ethernet beállításoknál, akár a vezérlőpult/helyi kapcsolat/tulajdonságok/ NVIDIA nForce Networking Controller beállítások-nál átállítok bármit, azonnal kékhalállal meghal a gép!
találkozott már vki ilyennel? -
Pitta84
csendes tag
És ezt FTP-s letöltésnél csinálja.
-
Pitta84
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Úgyan nekem már sikerült (lagalábbis eddig azt hittem) kb bekonfigurálni ezt a tűzfalat, de van egy dolog amit nagyon nem értek. Ha a helyi hálózatról (LAN) szeretnék vmi nagyobb dolgot letölteni akkor az sokszor megsérül. Például a csomagolt fájl CRC hibát jelez, az mp3 néha-néha megakad, a DVD film lejátszáskor bekockásodik. A tűzfal medium állásban fut, de ha kikapcsolom és úgy töltök le akkor ezek a problémák nem jelenteznek.
Van valakinek vmi tippje mi lehet a probléma? -
Shadownet
csendes tag
Nekem nem volt semmi problémám az SP2-vel. Nekem ugyan PATA HDD-m van, de nem hiszem hogy ez lenne a probléma. Próbáld meg letölteni az Nvidia honlapjáról a legújabb nForce drivert (6.70-es) és felrakni.
Egy kamu usert mindenképpen csinálnod kell, mert különben nem fog felmenni a NAM. Ja, és utánna ne töröld le ezt a usert, mert nem fog rendesen működni.
[Szerkesztve] -
kobor1
csendes tag
válasz
Shadownet #13 üzenetére
Tegnapi napo folyamán én is tulajdonosa lettem egy ilyen alaplapnak. Nekem több furcsaság is feltünt.
1. NAM nem tud feltelepülni (a fórumban említett hiba. ma kipróbálom a users felhasználóra mit köhög)
2. Ha SP2-t telepítek a gépre akkor nem enged ki a netre. SP1 alatt simán megy....
3. SATA vinyó van bent. A windows betöltése katasztrófálisan lassú. illetve amíg megjelenik a kezdő képernyő.
Összefügg az SP2 a NAM tűzfallal???
SATA vinyónak kell valamit beállítani, vagy automatikusan fog menni? (felismeri rendesen a biosba).
Alap driverek és bios van fent.... -
Shadownet
csendes tag
Az általad használt chipkészlet is ismeri az Nvidia tűzfalat. A lényeg, hogy csinálj egy usert általános beállításokkal és utánna telepítsd fel a NAM-ot.
Ja, és ha lehet akkor a legfrissebb nForce drivert rakd fel.
A létrehozott usert pedig ne töröld ki a NAM telepítése után, mert akkor nem fog rendesen működni. Így ugyan egy kicsit komplikáltabb lesz a logon a gépbe, mert ki kell választanod magad a belépésnél, de hát ennyit megér szerintem, mert amúgy jó kis tűzfal. -
barko
tag
Sziasztok. A problémám a következő: szeretném a NAM-ot telepíteni, de a telepítő a rendszer átvizsgálása után a következő hiba üzenettel kilép:
''Nvidia Acces Manager is not available on this system''
Valami ötlet?
[Szerkesztve] -
Shadownet
csendes tag
De, biztos valamilyen beállítási probléma van csak arra nem jöttem rá, hogy mi lehet az. Az igazat megvallva nem is találok a web-es felületen sem olyan opciót, amivel meg tudnám változtatni a jelenlegi beállításokat. Jelenleg ''Medium'' fokozaton menne a NAM, de ki van kapcsolva, mert így legalább tudok a WAN miniporton keresztül kapcsolódni a netre. Ha be van kapcsolva a tűzfal akkor meg nem. Úgy tűnik, hogy a kártya (pontosabban a tűzfal) minden kimenő jelet blokkol.
-
-
Shadownet
csendes tag
Lenne még egy problémám
, ami teljesen hasonló a Kebotéhoz.
Ha bekapcsolom az Nvidia tűzfalat, akkor nem tudok csatlakozni az internetre.
Kérlek segítsetek. Előre is köszönöm! -
Shadownet
csendes tag
Sziasztok!
ASUS K8N-E Deluxe, Athlon64 3000+, Win XP Prof. (SP2)
A következő problémával találkoztam a Nvidia Network access Manager telepítése közben:
A telepítési folyamat során a következő hibaüzenetet kapom:
Error 1609. An error occured while applying security settings. User in not a valid user or group. This could be a problem with the package or a problem connecting to a domain controller on the network. Check your network connection and click ratry or click cancel to end the install.
Kérlek segítsetek ha tudtok. Előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
kebot
tag
Sziasztok!
ASUS K8N, Athlon 64 2800+. XP SP2
A gond az, hogy ha elindítom bármelyik tűzfal progit (Norton Internet Sec. Center, Zone alarm pro, Panda), a gép kikapcsol.
Szerintem a gondot az nvidia network access manager okozza, de ha enélkül telepítem fel az alaplapi drivereket, akkor is a fenti hiba lép fel.
Végül is szívesen használnám ezt a NAM-ot tűzfalként, viszont egyszerűen nem sikerül bekonfigurálnom.
Ha a tűzfalat kikapcsolom, akkor kienged a netre (ADSL), ilyenkor a MS beépítettt tűzfalát használom.
Ha bekapcsolom medium-ra a NAM tűzfalát, akkor viszont ''Connecting through WAN miniport'' üzenettel nem enged ki a netre.
Kérem segítsetek, már 5-ször reinstalláltam a Windows-t, minden variációt kipróbáltam, és félek az MS tűzfalától.
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest