Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
veterán
válasz Yodamest #36981 üzenetére
Az a gond, hogy sok a valtozo tenyezo, nagyon nehez megmondani.
Az ellatas javulasa miatt csokkenhetnek az arak vagy a mining nem lesz rentabilis a proof of stake miatt, barmi lehet.Ott van meg a hasznalt piac, RTX 3000 szeriara valthatsz olcsobban talan ha kijon az ujabb szeria.
En ugy voltam vele, hogy oke kiadok tobbet a kartyaert (bar anno a strix gtx 1080-emet 600 euroert vettem ami 4 evig kiszolgalt, viszont 2 evvel a megjelenese utan ugyanugy 600 euro volt meg), viszont azt MSRP-n teszem.
Szerencsere volt lehetosegem lecsapni egy FE 3080Ti-re, persze 1200 euro az sok love, viszont nem scalper 1500-2000 euro.Ha esetleg lesz valtas 4000 szeriara, akkor ugyanugy FE lesz, mert nem hiszem hogy addig javulni fog a helyzet.
Most a Ti-t 1600-1800 euroert el tudnam adni. De inkabb orulok, hogy msrp-n lett kartyam. -
KillerKollar
őstag
válasz Yodamest #36981 üzenetére
20-30%-al? Jelenleg 140%-os teljesítményugrást pletykálnak, ezzel kapcsolatban én is erősen szeptikus vagyok, már ami a játékok alatti teljesítményt illeti nem a TFLOPS és egyéb számokkal való dobálózást, de 20-30%-nál a 3000-es sorozat is nagyobb ugrás volt, a 3090 kb 50%-al erősebb a 2080 Ti-nél. Az MSRP árak biztos, hogy nagyot fognak ugrani, a kérdés, hogy addigra/emiatt mert már az is magasabb el tudunk-e oda jutni, hogy a valós piaci árak is legalább az MSRP környékén lesznek-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest