Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
pRoject22 #12026 üzenetére
A fenti linken ott van a letöltőlink is, nagyon friss a dolog, fél órája sincs hogy kiadták (5060 Ti launch)
-
Kerio
őstag
válasz
pRoject22 #8306 üzenetére
Igen, megy a 111%-on, és boostol. Kb. azok az értékek mint a GS BIOS-al, viszont a 3DMark tesztek többször egymás után is hasonló eredményeket hoznak, a (gyári) GS BIOS-al mindig jelentősen eltérő értékeket kaptam. Illetve ez is működik +400/2000-n. Este megpróbálom magasabb órajelekkel.
-
ciricica
junior tag
-
X2N
őstag
válasz
pRoject22 #7976 üzenetére
Elég jól feljavítja a képet 1080p-ből, gondolom megkerüli a TAA-t és azért néz ki ilyen jól. A natív 4K-képen meg ott a TAA, Dof-ra is panaszkodnak még, engine.ini meg lockolva van. Elég körülményes a TAA lekapcsolása is.
Proci limites vagy egy kicsit így balanced-el, lehet feltenném quality-re a DLSS-t.
Videók alapján borzalmas a grafika alacsonyabb felbontáson, itt azért normálisabban néz ki.
Gondolom ez még nem moddolt. Van 1-2 amit érdemes lehet kipróbálni. -
-
válasz
pRoject22 #7513 üzenetére
Tudtam az Astralról, hogy monitorozza a 6 ágat. Ezért is van simán az 5090 listámon az Astral, amikor megvehető normális áron (nem 3 milló, köhh)
De hatalmas különbség van a monitorozás és aközött, hogy a ROG Thor táp elosztja a 12V-2x6 kábelein a terhelést - aka klasszikus load balancing. Erről nulla written van, vagy legalábbis nem találtam pár perces gyors keresés során.
Arról nem is beszélek, hogy ehhez (load balancing a 12vhpwr csatlakozón) nem kevés pcb hely és plussz tervezés kell. Vagy hogy mondjuk 20 amper felett egy kábelen lecsapja a tápot, oda már circuit breaker vagy fuse is kellene.
Tudtommal egyik piacon lévő táp se csinálja, vagy most az Asus (és a táp OEM gyártója, a Wentai) abszolút frontier ebben.
Ha ez a táp értelmes load balancingot csinál a 12V-2x6 kábelein, én leszek az első, aki simán vesz egyet és még reklámozni is fogom.Megkövetem magam szó nélkül, ha erről van valami írt és tesztelt példa.
-
Kajoszbobber
lelkes újonc
válasz
pRoject22 #7513 üzenetére
Jah, jelez hogy ha telepítve van a tweak 3, beavatkozást nem csinál. Ugyan úgy elolvad a csati ha nem figyeli a user a jelzést, mert nincs megnyitva a program, vagy telepítve.
A semminél jobb, de a problémát meg nem oldja.
A tappal kombinálva meg le kell tesztelni, mert fesz szabályozást kimeneti oldalon minden táp végez, a kérdés hogy a Thor 3 ezt mennyiben csinálja jobban (mérések szerint, nem marketing 45% szerint). -
Kerio
őstag
válasz
pRoject22 #7431 üzenetére
Nálam pedig az van, hogy ha az NV Alkalmazás/Rendszer/Teljesítmény/Feszültségmaximum (%) csúszkát eltolom, akkor kiírja, hogy hiba történt, de a csúszka elmozdul. Onnantól lecsökken a teljesítmény. Akár visszaállítom, akár nem, kevesebb pontszámot kapok a tesztekben. Ha ezután újratelepítem az NV drivert, akkor megjavul.
-
-
X2N
őstag
válasz
pRoject22 #7264 üzenetére
Ne menjen át gyerekes személyeskedésbe a dolog. Ez nem vicc. Ezt a kártyát, így ilyen formában nem szabadott volna kiadni.
2 napon keresztül magyaráztam az nvidia találatósba a többieknek hogy mi a probléma, nézd meg.
Asrock csináltatott egy külön kábelt a 12V-os VGA táp kábelre hogy ha ég a cucc a hőmérő szenzor legalább automatikusan lekapcsolja a gépet beszarok..... -
ciricica
junior tag
válasz
pRoject22 #7260 üzenetére
Igen az fájt nekik, de utána hamar észbe kapott a piac, hogy "várjunk, ezt a kínaiak mondták? Akkor a fele sem igaz" Gondolok itt arra, hogy azt hazudták, hogy ugyan azt megtudták csinálni amit az Nv, csak a pénz töredékéből. Valami nagyon kevés millió dollárból az Nv milliárjához képest.
Plusz még mindig elfelejtjük, hogy az Nv már réges-rég nem a Gamer piacra gyárt. Az csak a tizen-huszon pár %-ka.
Megy az adatközpontba minde, A maradék a játékra, munkára. Annak a maradéka autóipar, stb.
-
-
-
zebra_hun
veterán
válasz
pRoject22 #6123 üzenetére
Számomra még hasznosabb is az 1440-es bm. Átfogóbb képet ad a teljes gépről. Természetesen a 4k full grafikán a "jó" bench gpu-ra, de van pár rendkívül jó bench 1440-en is.
Pl. HZD RM 1440 Very High-on nagyon jól kijön amikor a főtéren fut a jelenet a tűznél piszok sok járókelővel.
Ha más alkatrészek nincsenek a helyzet magaslatán, hiába az erős gpu, biza beesik ott rendesen.
Lejjebb a topikban volt egy nagyon jó videó erről, abszolut kedvencem az a bench. Kép onnan van.
Sok konfiggal lemértük, alig van olyan cucc ami tudja azt a részt tartani. Pedig gpu limites sok helyen, de bizonyos helyeken konfig limites.
[kép]
Mindenesetre jók a tesztjeitek mindenkinek, köszi. -
Csokifalo
senior tag
válasz
pRoject22 #5916 üzenetére
De legalább még jó lenne a számolása, de nem az
#5917moven na ez legalább témába vág... asszem én is lassan szedem magam innen aztán majd visszanézek ha lesznek normális készletek, addig csak fingreszelés ami itt megy az biztos. A teszteket szívesen megcsináltam, megírtam a véleményem, azt hittem segíteni fog, de lassan már én vagyok a feketeseggű hogy hogy mertem 5080-at venni... pfff
-
Csokifalo
senior tag
válasz
pRoject22 #5693 üzenetére
bocsánat a 2020-as ethernalban van lehetőség rá
lényegen amúgy nem változtat az is 5 éves már -
válasz
pRoject22 #5478 üzenetére
B@sszus nem vagyok két óráig és 200hsz
Köszi a cw helyzetjelentést, hogy tudjunk vele számolni, mi földi halandók akik még az alagutat sem látják mikor lesz kártyájuk
nemhogy a fényt a végén
BTW életem legCW-sebb kártyája az egészen pontosan 2db GTX295 volt quadsli-be kötve, el nem tudjátok képzelni milyen hangjuk volt
Kár hogy nem csináltam róla videót az utókornak, mert szerintem az összes mai kártya fasorban nincs cw versenyben velük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! - 24hó gari! AKCIÓ!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest