- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
nagyúr
válasz pRoject22 #5238 üzenetére
Nehéz lett volna úgy venni bármit is, hogy nem is hirdetek egy 50xx kártyát se, de ezen most lépjünk is túl
Nem támadás, csak ne beszéljünk már sületlenségeket össze vissza, írunk valamit aztán 5 mondattal később meg pont az ellentétét mantrázzuk.
Tudod a tények makacs dolgok, nem érzelmi alapon működnek, értem én hogy kell valami önigazolás azoknak akik váltottak, hogy miért is érte meg az esetek 95%-ban kiadni 6 számjegyű pénzt szinte ugyanazon teljesítményért.
És egyébként korábban is írtam jó deal is lehetne az 5080 azoknak akik régi genről akarnak váltani vagy nulláról építenek most gépet, HA nem annyi lenne az ára amennyi.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Hubba12
senior tag
Én rx7800xt-ről váltok, ha lehetne venni, beleférne a 5090-is. De mivel csak játszok, 5080 lesz. Tehát ha eddig egy alsó közép kategóriás kártyám volt már nem is vehetek nagyobbat mert minek az? XD Igaza van eddig jó volt a kisebb is, de most kaptam olyan előléptetést amivel keresek annyit, hogy röhögve megvegyem.
Csak az ASUS!
-
omfgk
veterán
Van különbség aközött ,hogy valakinek jó a kártya és ,hogy valaki már a tulaj mentalitásnak köszönhetően kicsit maszatol.
És nálad is látszik rögtön a különbség. Bocsi. Felhúztad magad valami odaképzelt dolgon.
hidd el senki nem akarja azt olvasni, hogy amit vásárolt és neki jó az szerinted miért rossz
Nem bégető topik.
Tehát nem tesszük a szentélyre az 5080-ast és bégetünk.Ez egyébként minden topikra igaz. Legalábbis törekedni kell rá.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Csokifalo
senior tag
válasz pRoject22 #5155 üzenetére
Kár hogy COD oldalról nincs támogatva rápróbálnék poénból a COD Bo6-ra
Sajna játékban még nem tudtam kipróbálni#5156bigdigit főleg ha 4K játszol úgyse az a lényeg, én is úgy cseréltem le a 9900K-t a 7800x3d-re hogy mivel 4K játszok, ez nekem 2-3 év minimum és akkor még mindig olcsóért bele rakhatom az AM5-be a 9800x3d-t vagy ha lesz 10.800x3d-t akár platform váltás nélkül ami így meg 6 év alsó hangon csak kártyákat kell cserélni, de a 120 fps-es igényem miatt még azt se 3 évig innen számolva
[ Szerkesztve ]
-
-
Csokifalo
senior tag
válasz pRoject22 #5053 üzenetére
Sajnos valóban, nekem konkrétan 0 fps-t hozott a 4.0-ról 5.0-ra váltás... legalább 2-3 fps lenne a móka kedvéért, de semmi, nulla ... csodálkoztam is
#5054Impulsivex a boost clock azért több ha jól látom 113-al, azt kellene összevetni hogy mennyi OC-vel a kettő órajelének a vége, és ha a GS-nek 113-al több végül, akkor az mit hoz fps-ben, bár nyilván ha 3-4%-ot akkor az a 3 plusz fps tényleg fingreszelés, bár ha már most kiad valaki 587 et akkor éppen kiadhat 606-ot is nem? Nálam annyi volt a plusz azt hiszem
[ Szerkesztve ]
-
Impulsivex
tag
válasz pRoject22 #2441 üzenetére
+1 én is így vagyok vele.
Ez érdekes videó a témàban:
[“A natív felbontást el kell felejteni”] -
RM007
addikt
válasz pRoject22 #1686 üzenetére
Igen az jó lenne. Ezt a 60-70fps dolgot a netről hámoztam le. Lehet tévedek. És 2K van használatban.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest