Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
RobbyJr #1762 üzenetére
Sztem is, ahhoz képest hogy a ház air flow ja nem legjobb ahogy most van. Több óra game után már felgyülemlik a meleg benne. Kevés a venti, érezhető. Az 1db hátsó 12-esnél ömlik a ki a meleg
Ez a 32% ventit nem lehet ki hallani a házból. 35% már igen de nagyon halk. A 40%-ot rendesen ki lehet hallani, de játék hangja hangosabb úgy hogy még az se zavaró -
őstag
Sziasztok! 2 óra Quake Champions(multis darálós) után ezt produkálja a kártya. 1440p minden ultra.
66,7 fok max 32% ventivel ami kb hangtalan. Ház ventik kb hangosabbak 1250-en. Nagyon rendbe van a hűtése ennek a kártyának, és még a ház hűtésem se az igazi. Ez a játék nem mai de max grafikán eszi a gépet rendesen. Majd nézek más gameket is -
őstag
Szívesen. Igen, arra gondoltam én is, hogy az aio-t felülre tenném és oldalra be tennék +3 db ilyen p12 ventit befele fújásra, és akkor tele lenne a ventihely. Érezhetően jobb lenne szted ? De így se melegszik a kártya több óra game után is 62-65 fok 35 - 40% közötti ventivel. Alapon tuning nélkül.. 40% fölé nem ment sose. Nekem ez teljesen ok.
-
őstag
-
őstag
Igen itt nincs vapor chamber. 1 hete rendeléskor a nem v1 verzió 1000 euro lett volna. 64 euróval több. Sok volt. Most már az is olcsóbb..1020-ert TUF is lett volna meg giga gaming oc. Amik feljebb vannak kategóriába ettől, de azok nem teljesen feketék nem akartam más "szint"
A guru3d 1,4 kg írtak ami nem v1 gondolom. [link] -
őstag
-
őstag
-
őstag
Sziasztok. Megjött hozzám végre a kártya.
Palit 5070 Ti gaming pro v1. Elég jó súlyba van. Nagyon jó a hűtése, nagyon csendes és nincs semmiféle morgó, vagy bugó hangja a ventilátornak.
-
őstag
Sziasztok, nekem pénteken érkezik ez a palit 5070 Ti gaming pro v1. Majd tudok infózni róla
Osztrákból hozza haza barátom, de már látom itt is lett jó áron na mind1
-
őstag
válasz
sid.:Rc211v #169 üzenetére
INNO3D GeForce RTX 5070 Ti X3 Review [link]
-
őstag
Tényleg 4080/S szint lett az 5070 Ti. Az 5080 miatt kb 4070 Ti S +5%-6%-ra vártam de szerencsére nem így lett. Ha az inno x3 alzán 380k lesz tényleg akkor az nagyon best buy lenne ha lehetne is kapni belőle a jelenlegi helyzetben. Jó kis upgrade lenne 4070-emről. De persze majd nem ennyi lesz és nem is lehet kapni
Köszi a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest