- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
"Ilyen értékelésű storefront megcsinálna ilyet?"
Mármint milyen értékelésű "storefrontra" gondolsz? Amazonra magára? Amazon nem csak saját hatáskörben forgalmaz (Sold by + dispatched + fulfilled by Amazon) hanem akár "magánszemélyek" is árulhatnak ott cuccokat ill. más boltok is (ilyenkor általában nem fulfilled by Amazon lesz). Én pl. sok könyvet vettem már UK Amazonról "nem Amazontól"
. Ez lehet hibás feltöltés vagy valóban akár valaki be is próbálkozhatott, bár ahhoz azért elég hülyének kell lenni, mert Amazon nem fogja nekik elszámolni a lóvét.
Egy időben pl. egy drága fejhallgatót akartam WH dealben beszerezni, lett is pár "feltöltve", de rendre mindegyik hibás feltöltésnek bizonyult, valami azonosító egyezett a fejhallgató és egy másik termék között és fejhallgatóként jelent meg náluk. 2. után feladtam, de utána még hetekig felugrott a cucc. Nem fulfilled by Amazon volt és rendre visszakaptam a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás RTX 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest