Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dugomc

tag

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni hátha van itt valaki aki tud választ adni mert az asus support nem tudott megoldást. Adott egy Asus ROG 3080. Át állítottam a ventilátor görbét ne visítson mikor 69fokos a kártya. Be lőttem 73-74 fokra 1300 rpm körül tökéletes halk és ez a hőmérséklet is szerintem tökéletes. Na a gondom az 3 játékkal ia próbáltam hogy úgy 20-30 másodpercenként felpörgeti a ventilátort 3000-3200 rpmre 2-5 másodpercig úgy hogy a hőmérséklet állandó tehát 73-74 fokos ami nagyon zavaró. Ami érdekes ha berakom neki a furmarkot 100os terhelésnél akkor nem csinálja. Csendben tartja a max 75 kotot felpörgetések nélkül. Gpu tweak 3al van beállítva de afterburnerrel is ugyanez a jelenség. Asus support annyit írt tegyek új rendszert a gépre hátha megoldja. Feltettem az előbb de ugyanez. Valakinek valami ötlet mivel tudnék próbálkozni? Próbáltam OC és Quick kapcsolóval is ami a vga hátulján van hátha ott a gond változatlan. Köszönöm :R aki tud bármi ötletet mivel probálkozhatnék. Egy stratégiai játéknál ami csendes nagyon zavaró.

Új hozzászólás Aktív témák