Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugomc
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni hátha van itt valaki aki tud választ adni mert az asus support nem tudott megoldást. Adott egy Asus ROG 3080. Át állítottam a ventilátor görbét ne visítson mikor 69fokos a kártya. Be lőttem 73-74 fokra 1300 rpm körül tökéletes halk és ez a hőmérséklet is szerintem tökéletes. Na a gondom az 3 játékkal ia próbáltam hogy úgy 20-30 másodpercenként felpörgeti a ventilátort 3000-3200 rpmre 2-5 másodpercig úgy hogy a hőmérséklet állandó tehát 73-74 fokos ami nagyon zavaró. Ami érdekes ha berakom neki a furmarkot 100os terhelésnél akkor nem csinálja. Csendben tartja a max 75 kotot felpörgetések nélkül. Gpu tweak 3al van beállítva de afterburnerrel is ugyanez a jelenség. Asus support annyit írt tegyek új rendszert a gépre hátha megoldja. Feltettem az előbb de ugyanez. Valakinek valami ötlet mivel tudnék próbálkozni? Próbáltam OC és Quick kapcsolóval is ami a vga hátulján van hátha ott a gond változatlan. Köszönöm
aki tud bármi ötletet mivel probálkozhatnék. Egy stratégiai játéknál ami csendes nagyon zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aki tud bármi ötletet mivel probálkozhatnék. Egy stratégiai játéknál ami csendes nagyon zavaró.