Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
Nagyon jó az MSI Afterburner. Még jobb a HW INFO. Így csináltam VGA tesztre. 3080 teszt
-
PROTRON
addikt
A Frapsnak a felvétel volt a lényege nem? Persze mellette kijelezte az FPS-t is és sok játéknál épp az volt hogy azzal tudtad egyedül megnézni az FPS-t, mert minden mást csalásnak hitt a játék és kidobott a serverről...ha jól emlékszem.
Ahogy írják az amit beraktál fotót az MSI Afterburner csomag, benne a Rivatuner Statistics, ez utóbbival tudod megjeleníteni az adatokat a képernyődön. Jó játékot a beállításhoz, pl be tudod rajta azt is állítani, hogy a Framerate limit pont annyi legyen mint a monitorod képfrissítése, így ha csak 60Hz-es monitorod van akkor bizonyos helyzetekben simább játék élményt kapsz, mert nem akarja majd a VGA-d feleslegesen 80-120 FPS-el küldeni az adatot, ha egyszer a monitorod úgy se tudja megjeleníteni.
-
Kaci84
őstag
3080Ti Aorus Extreme kártyám elkezdett melegedni nagyon. 100% ventivel is 85 fok. A ventik szépen forognak akadály nélkül és nyitott gépháznál.
Szinte biztos hogy a paszta adta meg magát. Előfordulhat-e hogy mégse paszta a gond? Nem tudok olyan hibát mondani ami okozhattja a pasztán kívűl. Mondom azért rákérdezek mert pasztázom szívesen de ugrik majd a gari. Gariba nem akarom intézni mert német bolti és a szállításon többet bukok mint az értékesés. -
Joshi
titán
Milyen ingyenes FPS monitorozós progit ajánlotok? Én még a Fraps-ra emlékszem, de azt hiszem az már nem minden játékhoz jó.
Pl ez tetszik nekem.

-
elbandi2
tag
válasz
4264adam
üzenetére
Köszi az ajánlást, de egyelőre maradok ezen a kicsit különcebb vonalon. Ez a platform így ki van maxolva kb. nálam. A lapra módosított biost tettem, így az összes mag megy turbón, a tdp limitig. Ezt játékok alatt gyakorlatilag soha nem éri el.
A mainstream dolgok soha nem izgattak igazából. 
-
petikeozd
csendes tag
Bocsi a bambaságomért.
-
petikeozd
csendes tag
Lemaradt a kép:
-
petikeozd
csendes tag
A Tomshardware egy elég mérvadónak tűnő tesztoldal, minden kártyát tesztelnek és rangsorolnak. Azt írja, hogy a 4k/60 fpsnek a 3080 Ti nem szab semmilyen kompromisszumot, egyedül a hűtését írja, hogy az lehetne jóval jobb is. Csatolom hozzá a tőle lopott teszteredményeket. Valamint a játéktesztek során is a 60 Fps jött ki neki mindenhol, vagy a felett. Jah és i5 9600, 32 Gigaram a gépem.
-
elbandi2
tag
Sziasztok, be köszönök új 3080 tulajként.
Egy EVGA FTW3 3080 került be egy, lassan már veteránnak számító konfigba.
Korábban FHD-ra teljesen elég volt egy 1060 kártyával, de hülye fejemmel vettem lassan egy éve egy LG 48C1 tv-t a géphez, és kénytelen voltam valami fejlesztést csinálni a 4K 60Hz eléréséhez. Most esett be ezeknek az ára a fájdalomküszöböm alá, így megléptem.
Kicsit babráltam már az uv. al, eddig így teljesít:
Eddig nagyon pozitív a véleményem, minden forintját megérte, most állt össze a gép olyanra mint szerettem volna.
Tudom mindennél van feljebb, de ez nekem egyelőre megfelel.
-
nutella1
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez igaz, de DLSS-sel a 3090 és a ti is elvan vígan 4k-n, sokszor stabil 144FPS-el, akármelyik játékban, azért nem feltétlenül muszáj több százezreket kiadni, ha amúgy is szűkös a kassza. És azért nem hány be az ember a DLSS által generált képtől, mint ahogy azt olyan sokan állítják.
#35785: soha nem tudhatod, lehet másra kell, én nem szoktam más pénztárcájában kotorászni. Meg nem is illik.
-
-
torma1981
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Azért ha elég a 60 fps akkor elég az a 3090ti 4K-ra
-
-
petikeozd
csendes tag
Üdv! Vettem egy 200 centis QLED tévét, ezért a 2060 Super-emet cserélni kell. 4k ultrához 60 Fps-hez elég a 3070 Ti vagy inkább 3080 Ti FE? Megéri a +130 ezer forint a használt árak közötti különbséget vagy nem? Mármint a 3070 Ti és 3080 TI FE árai közötti különbséget. Bár gondolom a 3080 Ti-vel a RT illetve DLSS technológia használatával több évre szűnik meg a 4k ultra futattási teljesítmény mint a 3070Ti-vel, hogy problémát jelenthessen.
-
Qtya123
őstag
válasz
s.bala31
üzenetére
Összehoztam egy beállítást, amellyel stabilan lefut a Metro EE benchmark.
Extreme opciót választottam, 1440p és pluszban a Hairworks és az Advanced PhysX bekapcsolva.A stabil beállításom 925/1950 és a memóriára +750. A venti profilt kicsit feljebb nyomtam és így szépen tartja a frekvenciát.
Viszont az az érdekes, hogy a Superposition bench esetén 6-8 FPS növekedést is hoz magával a teljesen alap beállításokkal szemben.
A Metro bench viszont 1 darab plusz FPS-t tud hozni a VGA alap beállításaihoz képest.A Core Voltage-nek Ti szoktatok adni +100-as értéket?
Ebben a videóban fejti ki JayZ: [link] -
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
80 fps nél a monitor 160Hz et megy, ezt teszi a gsync. 3090-el mindig garantáltan, folyamatosan megvan a 80fps.
#35755DroiDMester
Van erő amikor kell, valamint egy 6700XT vel elég nehéz lenne tartani 80 FPS-t, vagy az járhatna a maximumon állandóan és nem fogyaszt kevesebbet. Meg 3090 FE illik a szép házamba. Ennek van olyan hűtése ami 60 fok körül tudja tartani csendben, a meleg levegőt pedig már a memória modulokon túl nyomja felfelé. Ez kicsit olyan mintha azt mondanád, minek bmw 340i-t venni, kisebb autó is tudja tartani a 130-150km/h sebességet
-
válasz
Celithrandi
üzenetére
Már akinek lényegtelen. Alzán a bontott/újracsomagoltra is 3 év jótállás van. A pcx az egy puruttya cég, tuti nem vennék tőlük semmit.
-
válasz
Puma K
üzenetére
Erősen ajánlott az Nvidia féle elosztót lecserélni egy harmadik féltől származóra aminél legalább rendesen meg van csinálva az érintkezőfelület és a bekötés...
én akkor se mernék ilyen VGA-t venni, mert ismerem magam és nem alapon használnám, 600W ra feltolva meg élet-a veszély az a lópikula csatlakozó.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
MÁS :amúgy a 3090FE kártyán is majdnem ilyen a csatlakozó, igaz itt max 400W ot tudsz adni neki, és ott is simán eltudna füstölni hasonlóan mint a 4090.eknél
szóval gondolkodtam hogy ide is kellene nézni valami másik kábelt a gyári átalakító helyett, létezik amúgy ide jobb minőségű kábel nem tudja valaki?

-
Puma K
nagyúr
válasz
nutella1
üzenetére
Az Nvidia kitett magáért, hogy egy ilyen ritka szar csatlakozót használjon:
rambling about the 12VHPWR failures - videó
38 perces videó de minden másodperce megéri, hogy megnézd.
Erősen ajánlott az Nvidia féle elosztót lecserélni egy harmadik féltől származóra aminél legalább rendesen meg van csinálva az érintkezőfelület és a bekötés...
-
válasz
zebra_hun
üzenetére
az nem is mondtam hogy rossz lenne a 4090, mert tényleg nagyon jó lett, de csak 4K ban adja ki az erejét, és ott is igazából csak DLSS használata mellett, normál módban kb 15-20.% al jobb csak mint pl egy 3090Ti
szóval aki nem játszik 4K ban, annak felesleges váltania, meg ugye a DLSS is olyan amilyen, nem mindegyik játékban ad használható minőséget, mert van olyan mikor nagyon elrontja a látványt/minőséget.
-------------------------------------------------------------------------------------------
nutella1 : nem azért vettem a 3090.et mert nem volt elég a 6900XT, egyébként amikkel játszok mostanában az összes játékban a 6900XT 10-15% al jobban ment, szóval ez inkább vissza lépés számomra!De használok sokat olyan programot ami a CUDA magokkal dolgozik, és AMD-n ezt nem ment ezét cseréltem le, mert meguntam hogy mindég a másik gépemet kell ilyenkor bekapcsolni amiben egy 3060Ti volt, de eladtam azt a VGA-t is, a 6900XT meg bolti új(majdnem) árban elment, aprón nem kaptam volna érte csak jóval kevesebbet
meglátjuk milyen áron jönnek a pirosak és mit fognak tudni, aztán lehet ott kötök ki újra.

-
zebra_hun
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Csak vicceltem vele ;) az ára nagyobb probléma.
Ráforrasztok még 2 vezetéket a tápra, osz' jóvanazúgy'
Amúgy a kártya teljesítménye ott van nagyon.
AMD-re kiváncsi vagyok szintén
-
válasz
nutella1
üzenetére
nem kell tuningolni! alap 450W on szét ég az az ótvar csatlakozó, elég idióta lehetett aki ezt megtervezte, ettől a régi hagyományos 8.pin is jobb ha 2.db van a kártyán, olyan pici a felülete ahol érintkezik azokkal a vékony tűkkel és itt kell átmenni 40-50.Ampernak, ha egy picit meg töröd a kábelt akkor az érintkező felület harmadára csökken
itt egy kis olvasnivaló ha kíváncsi vagy mér nem okés!

-
nutella1
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Miért, minden 4090 "szénné ég", csak azért mert valaki idiót@, végletekig tuningolva kis házban, plexihez érintve/szorítva a kábelt használta?
Vagy az lesz a vége ennek az önnyugtatásnak, hogy a 3090 a világegyetem legjobb VGA-ja? -
-
zebra_hun
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Meg is van, bocs. Meg voltam győzödve, hogy 2560×1440-ben használod.
Ezért nem kepesztek annyira a 4090-ért ;) Ha lenne nagy monitorom, biztosan piszkálná a csőröm.
Marad a 2560×1440 és a 3080, jó az nekem ;) -
Találtgyerek
veterán
-
Laraxior
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mer' draga a villany
-
Puma K
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
+1
-
zebra_hun
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Néha elgondolkodom, hogy vacakul mér, de nem... ki van zárva.
Biztosan láttad, de beteszem mégegyszer. Ki van maxolva 1440-ben a bf5. Egyedül a dx12-t és a gay tracing-et nem használom, mert az egy kalap sz@r. Nekem, aki szinte sosem játszik, így sosem fogom bejárni a pályákat.
Így kimaxolva 144-re limitálva, UV, és 200-230W a max.
Gpu is alszik, hiszen menne az tovább, csak 144 felett minek.
Tudom, vannak az input laggos emberek..., de egy stabil, fix 144, na az nem rossz.
60 fps-sel még ugyanazon gépen rögzítettem, de így is 140 az 1%. Nem tudom, hogy hogyan sikerül 300Wattot kihozni :)
2000MHz-en ment.
[link] -
-
zebra_hun
veterán
válasz
Atom_Anti
üzenetére
Ez egy olyan téma itt az UV, hogy igazából mindenkinek el kell döntenie, hogy meddig szorongatja vissza.
Egy rtx3080 a Forzában full kimaxolt extreme preset-nél 100-120 fps 1440-ben. Alábbi videón pont az a lényeg, hogy UV alatt is hozza, semmit nem veszítek.
Persze lehet még nyerészkedi hőmérsékletet, csak ha képes a 100-120 fps-re, azt eldobni nem akarom.
Persze, egy 80-as limit segít faragni, de az nálam már nagy "veszteség".
Kinek mi, ezért a kérdező felé tanácsokat lehet adni, aztán eldönti.
Bírom az olyan egyéneket, aki bejön a topikba, hogy mennyi az annyi...
Ezt most nem Qtya úrra értem, hanem néha olvasni ilyet, de a tervet már nem írja le ;)
Sokféleképp lehet ezt csinálni, ki kell tökölni. -
zebra_hun
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Én lehet szerencsés vagyok, mert az én kedvenceim (Forzák és Battlefieldek) ~200-220W kimaxolva.
Amúgy normál üzemben is 280-300W, de fölé sosem mennek.
Így olyan 60-80, vagy akár 100W-ot is nyerek UV-tal.
Az ilyenen mosolygok, bár sajnos ez már nincs ebben a formában meg. Felszámoltam a hidegvíz hűtést...
Szuper energiatakarékos mód:
CPU is
Van, hogy 3000MHz-re esik.
[link]
Itt minden a legjobban optimalizálva ;) -
Találtgyerek
veterán
válasz
zebra_hun
üzenetére
Az alulfeszelés mellett a powelimitet nyugodtan kitolhatja maximumra. 0.9V-nál már a gyengébb Superposition alatt eléri a gyári limitet. Egy komolyabb játéknál már végig limit lesz. Vagy lejjebb megy még feszültségben vagy kitolja a limitet vagy majd lejjebb dobálja az órajelet a limit miatt.
-
zebra_hun
veterán
válasz
Qtya123
üzenetére
Vedd külön a két dolgot. Itt nagyképűzni max-ra kitolt PL, és fesz esésre (mert az van), frekiket beállítgatod. Időigényes nagyon, semmi másra nem való, csak bench-re. Amúgy jó móka, csak haszna nincs ;)
Ahogy kiveszem a szavaidból, egy jó 24/7-es beállítást keresel.
Arra a UV teljesen jó, csak ne vidd túlzásba.
Sztem arany középút (szintén 320W vakarcs 3080), a 0.90V, és mellé egy 1965MHz. TDP-t én ki sem tolom.
Ha esetleg eldobná magát, inkább adj 0.91V-ot.
Amúgy nálam 1.06V körül van a fesz, ha hagyom automatán.
Így nyerek hőmérsékletet, de szinte semmit nem bukok Kraft-ból.
A meredekségre is ügyelj, az ilyen "felhúzott" verzióknál dúrva a freki esés.Sz@r:
Jó:
Ezt ki kell tapasztalni. Napira nem használok radiátor üzemmódot. Teljesen elegendő így.
Érdemes a monitor frekijére limitálni, azzal is sokat lehet nyerni.
Nálam ez 144Hz/fps. Windows 165Hz, játékban pedig 144.
NVCP-ben pedig ki szoktam választani a kiváló minőséget.
Nem bukok semmit, mert a 3 Forzából (3,4, és 5), csak a F5 ami nem éri el a 144-et fullra kimaxolt extreme preset-nél. F3 és 4 pedig bőven több lenne, csak 144-re limitálva ~200W, vagy annyi sem. -
nutella1
őstag
MSI Ventus 3080-asnàl, jàtèkok közben mennyi a normàlis hőfok, ha valamelyikőtöknek van/volt ilyen kàrtyàja?
-
Roba
tag
A referencia hűtéstől (Blower) régen is hideg futkosott a hátamon, mert hiába hangoztatták, hogy a vga meleg levegőjét kifelé fújja a házból. Számomra az mindig (kivéve GA-102) egy ventilátoros hűtést jelentett, gyenge hűtési teljesítménnyel és ráadásul hangosan üzemelve.
https://prohardver.hu/hir/gigabyte_geforce_rtx_3090_furcsa_huto.html
Az a véleményem, hogy az a hűtés, amit a Palit vagy a Gainward (Phoenix) megalkotott az RTX 3080 Ti esetében 3 ventilátorral és normál hűtőjével, az egy alap hűtés. Azt az hűtési teljesítményt az Nvidia is hozza, de elég volt neki 2 ventilátort felhasználnia hozzá. Valószínűleg 3 ventilátorral még jobb lenne, habár az aerodinamika részét én nem látom át.
Végül is nem lett rossz, sőt...., egész jó lett.
-
Qtya123
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Megnéztem kitolt power limittel (109).
Érdekes tapasztalatok voltak. Egyrészt nem minden alkalommal futott le a Superposition, emelni kellett 25 mV-al, hogy újra stabil legyen.A kártya így a 320 W helyett 336 W-ig ment el maxban. Az eredmények pedig egy hangyányival sem lettek jobbak, mint a kitolt power limit nélkül, 320 Watton. Pontosan ugyanazokat az FPS értékeket hozta a benchmark.
-
Roba
tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Kihallatszik, határeset. Igazából viszonyítani nem tudok. Gondolom a 3 ventilátoros hűtés halkabb lehet.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Qtya123
üzenetére
Én a powerlimitet mindig maximumra teszem, mégha alulfeszelem is a kártyát. Még úgy is belefuthat a limitbe.
Maradj ennél a beállításnál! Jobb a teljesítménye, mint gyárilag, a kártya meg továbbra se fől meg.
Ez amúgy 900mV lesz nem 875mV. Lehet elment egy kicsit a görbe a pipálás után. -
Qtya123
őstag
Üdv!
Hozzáláttam a Palit 3080 GamingPro OC kártya optimalizálásának. Nagyon nem értek hozzá, most kezdem az alapokat, eddig az alábbiak szerint haladtam:
AB-ben Memory Clock +750, CoreClock -250 és ezután a Curve Editorban 875 mV-nál adtam neki 1925 MHz-et. 850 mV-nál elhasalt a Superposition, 875-nél minden alkalommal gond nélkül lefutott. 3DMark-al megnézem még, illetve még a játékok is vissza vannak.
Máshoz nem nyúltam, venti profil is alapon.Lényegében pontosan ugyanazok a hőmérsékletek tarthatóak, mint az alapbeállításnál, csak jobb kicsit a teljesítmény. Stabilan 1930 Mhz és afölött tartja, míg a gyári 1820 Mhz körül mozgott.
Bármilyen észrevételt szívesen fogadok. Érdemes tovább állítgatni, vagy ez így kb jó eredmény? A power limitet érdemes kitolni kicsit? Ha igen kb mennyivel?
A gyári beállítás 320 W max.Köszi!
-
Zsolteeka
tag
Sziasztok,
Adott egy ASUS TUF 3090 OC kártya és rendeltem hozzá egy BS-AST3090-PA kódnevű vizes blokkot, ami már elvileg ( sőt gyakorlatilag is ) kifutott széria a Barrow-nál. Az új blokkjuk cikkszáma BS-AST3090-PA2. Nos, szeretnék hozzá egy aktív backplatet is rendelni, de nyilván sima PA-sat abból már nem találtam, vajon a PA2 Backplate kompatibilis a sima PA első blokkal?
Írtam a Barrownak Aliexpressen, hogy megkérdezzem, 8:02kor jött egy válasz hogy nem kompatibilis, aztán 9:12perckor pedig egy olyan hogy kompatibilis. Namost, ez számomra nem valami segítőkész.
Bárkinek esetleg tapasztalat?
-
Roba
tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Én nem vagyok megelégedve túlságosan a teljesítményével, de legfőképpen a 400W-osTDP zavar. Megkaphatta volna a 3090 hűtését, amivel hűvösebb és még halkabb lenne.
Sylex1-től vettem ezt a Fouders Edition-t. Le fogom cserélni min. egy RTX 4080-ra és magyar garanciásra.
Ezen a venti fordulatszámon a hűtési értékei és a hőmérsékletek elfogadhatóak? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Találtgyerek
üzenetére
+120mhz a gpunak es kitolt tdp limit.. de lehet hogy csak 115.. de 450wn lekoppan mint a huzat
Viszont 2000 felett nem so normalis feszen nem volt stabil es 450w ment folyamat 
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
De csak 100 pontot kaptam leggel
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Ugyanez a tervem, csak én a 3080-ast cserélném. Meglátjuk mi lesz, mert nemcsak új vas kell, hanem ÚJ JÁTÉK is. Az nem pálya, hogy egy Cyberpunkt végigviszek tízszer, valami hasonlóan addiktív játék viszont jól esne. FPS vonalon lehetőleg legyen benne némi RPG vonal, egy autószimulátotól meg tegyem le az állam (FORZA Motorsport 8 remélhetőleg ilyen lesz). Egy-két PS exkluzív is jöhetne PC-re és akkor talán lenne értelme az upgrade-nek is. Jelenleg az eszem azt mondja, hogy nincs, a pénztárcám meg sűrűn bólogat, de a szívem azonnal küldene a 4090-es felé...
-
Puma K
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Lehet megmosolyogtató, de nálam az Overwatch volt az aminél elég hamar kibukott ha instabil a tuning.
Persze sok más játékot is próbáltam, de az OW volt az ami az elsők között jelezte (szinte naponta játszok vele) ha túl sok a VRAM tuning: bezöldült-sárgult a képernyő
Ha meg a GPU-nál használt tuning volt az instabil akkor eldobta a játék magát .exe hibával.
-
Találtgyerek
veterán
-
Qtya123
őstag
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Én is kihagyom a 4xxx generációt és a 13xxx procikat is. 2 év a cél szintén. Fentebb írtam, hogy milyen paraméterekkel fut a 10600k és a ramok a 3080 mellett. Szerintem két évet még kihúz kevés kompromisszummal 1440p felbontáson.
Utána viszont mindegy mennyi lesz az új, platform váltás lesz.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Qtya123
üzenetére
Ezért vettem a már meglévő AM4-es 3700X-em helyett egy 5800X3D-t a 3060ti helyett pedig egy 3080-at 1440p-re.
Így még legalább 2 évig nem kell gondolkodnom azon, hogy milyen túlárazott, villanyórapörgető, kábelolvasztó ipari téglát kell vennem a túlárazott, ddr5-öt és semmi más újdonságot nem tudó alaplapom és a túlárazott, villanyórapörgető reaktorhő termelő processzoromhoz. -
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Suprim X
EVGA 500w-os BIOS-al. Léghűtés.
Ment a venti maxon de ha auton van akkor is max 68 fok, a Ampere sorozaton jó volt nagyon a Suprim. -
bigdigit
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
vótmá.
-
MaddeNNNN
addikt
Ha már Palit...videocardz.cz-s cikk szerint 1450 fonton nyitnak majd a Palit 4080-as kártyái nagy-britanniában. Az átszámolva jelenleg 700.000 Ft. A Founders Edition meg elvileg 1199 USD ami kb. 500.000 Ft. Kíváncsi leszek itthon mennyin fognak nyitni.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Találtgyerek
üzenetére
-
-
PROTRON
addikt
Igen a honlapon írják is hogy bontott, én is nézegetem ezeket a bontott kártyákat, mert nem tudni miért lettek visszaadva...Lehet valaki trükközött?
Pl kicserélte a nála lévő, használt kártyát és visszakérte a pénzt?
Tudom ott a szériaszám, de olvasni durva EBAY story-kat ahol a visszakerült dolgokon "elfelejtik" ellenőrözni hogy tényleg az van-e a dobozban vagy valami másik példány...Nem mertem elhozni a 3090 MSI Gaming X Trio-t 438k-ért bontottan, az lehet hogy hiba volt.
Viszont a Gainward RTX 3090 Phoenix-ről van vélemény?
-
válasz
Celithrandi
üzenetére
Az nem lehet uj. Ha 409e akkor a torveny szerint 3 ev a jotallas. Bontott/ujradobozolt vga lesz az.
-
Szinyák
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
én a helyedben akkor nem cserélném a 3év garis 3080-at 3090.-re mennyit kellene rá fizetned ? Utána meg ha nem tetszik csak szívsz vele a beváltat a bizonytalanra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fegyver topic
- Autós topik
- Programozás topic
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Még mindig hanyagolja a High-NA EUV berendezéseket a TSMC
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A mainstream dolgok soha nem izgattak igazából. 
Ha még lenne úgy 100k akkor egy B450 alaplap és Ryzen 5600X el ki is maxolnád a lehetőségeit

És így is úgy is piszkálja a csőröd.

Jóvanmá. Ez stabil volt játékok alatt is?