Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Persze, de ezt nem is cáfoltam.Követem a topikot, tehát láttam itt a jó vételeket.
Csak azt mondom, hogy ha neki olyan kapcsolatai vannak, akkor biztos jó áron tud szerezni kártyát. 3060Ti-ról van szó, szóval gyanítom bőven 220 alatt.
#6453 nexwo: csak én nem értem, hogy alzához hogyan jön a a gpureport-os link?
-
KisBundi
őstag
Igazából 3070 felett vannak gondok és azt írják, hogy ott lesznek módosítások. A lapka kiterjedése a probléma. Nincs jobb gyártási eljárás csak valahol elvesznek kicsit, hogy minimális teljesítmény veszteséggel, de adott áron belül tudjanak gyártani. Túl drága a 3080 és alig marad le a 3090-től, így "kicsit olcsóbb lesz és lassabb is". A 3070-et még kifizetik, hisz gyorsabb sok esetben mint a 2080Ti, ami persze jóval drágább volt. Szóval az én meglátásom szerint 3070 Ti vagy Ultra a valószínűbb. 3060 "Ultra" több rammal vagy nagyobb szávszéllel ugyan úgy növeli a gyártási költséget és máris ugyan ott vagy, hogy kapsz egy 3070 tempót ugyan annyiért.
-
Alice95
csendes tag
Bármihez van hozzáférésem, már ha kapok .. A kialakult helyzet (ár, ellátás) azért van, mert senki nem kap, ha kap is a nagyker 1-1 darabot, azt is drágábban, mint az MSRP. Úgyhogy a fejétől bűzlik a hal.
Nem csak Gigabyte-nál, hanem globális szinten.Igazából tényleg csak az a kérdés, hogy hűtésben, hangban klasszisokkal jobb a 3 ventis verzió, vagy inkább csak parasztvakítás.
-
-
BiP
nagyúr
Gyanítom, ha ilyen kapcsolatai vannak (vagy ilyen helyen dolgozik), akkor a 220-zal is fölélőttél

Talán itt nem is az ár lenne a kérdés lényege, hanem hogy maga a kártya milyen. Megéri-e várni a 3ventis megoldásra vagy elég-e a 2ventis?#6491 koxx: Az lehet, bár itt most Gaming OC volt a kérdés. De persze lehet, hogy Aorushoz is lesz hozzáférése.
-
Alice95
csendes tag
Sziasztok,
3060 Ti Eagle OC tulajok. Meg vagytok ezzel a kártyával elégedve? Most 1 db érkezik, lecsapjak rá, vagy várjak inkább pár hetet a 3 ventis gaming OC-re?
Mennyire zajos, mennyire melegszik?
Én kb 1080p-ben Apexeznék és Warzone-oznék vele, egy 4K-s TV-n meg madden, Resident Evil (minden ami kontrolleres) -
nexwo
őstag
válasz
KisBundi
üzenetére
Csak hogy ne ismételjem magam: [link]
Papíron igazad van, de ha gyakorlatban van olcsóbb és jobb gyártási lehetőség, vagy az aktuális 3070 gyártási gondokkal küszködik (veszteséges az adott terv stb.), mint a 3080... Nyilván én is csak a cikkeket olvasom, milyen jó lenne bekopogni a gyárba: "Minden oké? Ja.. köszi nem kellett volna, köszi még egyszer a 3090-et..." -
MeghaL0L
addikt
Jol beindultal!

Persze. Generacion belul foldhozvagjak a sajat kartyajukat. A 2080Ti 1200 dodorol indult ha jol emlekszem, a 3070 500-rol.
A 3060 ultra a pletykak szerint 450. A 450 vs 500 tenyleg hasonlithato az 500 vs 1200-hoz... fuh de retteneteset fognak koppanni azok a 3070 tulajok!

-
nexwo
őstag
válasz
Elek Botond
üzenetére
Szerintem a rém hireket igazolják és 3060 ultra lesz azzal a szöveggel: olyan erős lesz mint a 3070 de több vrammal háhá... és még kedvezőbb árral.... a 3070 tulajok most úgy járnak mint múltkor a 2080 ti tulajok!
No meg 3080... új gyártási arch. + több ram
-
RazoR
veterán
válasz
Elek Botond
üzenetére
Én megelégednék egy 2080Super teljesítményű kártyával 150-170k körül, 1440p-re tökéletes lenne arra amire nekem kell.
-
Elek Botond
tag
Na vajon mit hoz a jövőhét?
Ces en remélem bedobják a 3060 12gb ost jó árra.
És a 3050 et is bejelentik és piacradobják februárban.
Akkor kicsit lejebbmennének az árak... -
amstorm
aktív tag
Ipont annyian nem nézik, főleg h a legtöbb nepper kezdő nagyon fájdalmas nézni néha miket be nem vállalnak. Én is magamnak vadászok jobb kártyát jobb áron, pont melóztam aznap reggel szóltam munkatársnak is, Ő már nyúzza péntek óta mert a fia elhozta Pestről. Egy time spy-t dobott nekem hogy mit tud a 2080ti gaming x triohoz képest (az van a fiának a gépébe)
-
nexwo
őstag
válasz
amstorm
üzenetére
Van rajta és jól van rajta az áfa? Azt is eltudom képzelni hogy két mező van amikor a terméket regisztrálják és vagy a bruttóhoz vagy a nettóhoz írja és véletlen a nettót a bruttóhoz írta

Precedens: Amikor megjelent az új Tomb Raider a Tescoban 12 ezer helyett csak 3999 Ft volt globálisan (kevesen vették észre), azt hittem a régebbi, de megvettem és kiderült, hogy az új és a Tesco Global szúrta el. -
nexwo
őstag
Most minden emelt ár, de azért találni 230-250 -ért 3070-es kártyát. Erre építettem, hogy azt a kártyát még így is 202e Ft körül lehetett vadászni (kb egyszeri alkalom). Mennyi lenne a normál ára ha az a 202e Ft is emelt ár lenne, olyan arányban mint a többi, pl gw 220e-260e Ft között. (Nyilván ez csak egy filozófia
) -
maross
nagyúr
Ezt haromszor elolvasva se lettem sokkal okosabb
. Ha holnap kihozza a futar, beuzemelem es este futtatok par tesztet. Remelem nem hangos a cucc, most egy laptop van rakotve a tv-re, megorjit a bugasa. Lenovo ideapad 320-akbol az osszeset be kene zuzni, 15 eve nem volt ilyen lassu laptopom, forumokon tomegevel irjak ugyanezt. -
T0mBd1gg3R
veterán
GW Phantom 2 biosa bár nem azonos, működésben semmi különbséget nem vettem észre a silent és a sima közt.
-
-
Laraxior
titán
Jól láttam valahol, hogy visszahozza az nVidia az Ultra VGA-t? A 8800Ultra óta nem volt..

-
Amerigo57
őstag
Ezt nagyon jól megfogalmazta
Gianni27 Prohardveres társunk." A bányászok (illetve a mesterségesen generált X-ik bányász hullám) letarolta a teljes
VGA piacot világszinten, gyakorlatilag szinte semmi nem kapható jelenleg, ami értelmes
VGA. GT 1030 van meg RTX 3090-es 30.000-ért vagy 600.000-ért. " -
amstorm
aktív tag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Automatizálásban, vannak kamerák amik mesterséges intelligenciával tanulnak már, azokhoz is nagyon szükséges hogy minél jobb legyen a vga.(annál gyorsabban tanítod be minél jobb a vga)
-
Elek Botond
tag
Voltunk itt elegen akik leteszteltuk.
Az a helyzet:
Ipon nál nem számít.
És alzánál sem.
Volt aki megrendelte kifizette előre és megkapta, olyan is volt aki bolti átvétellel kapta meg, és olyan is volt aki boltiátvételre nyomott de nem kapta meg. (köztük én is
)Igazából nem lehet tudni, h mi alapján döntenek.
Ha meg előre kifizeted, max nem küldenek emailt és benn ragad a pénzed csak 2 hétig.Szóval summázva szerintem felesleges kifizetni előre, de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, elméletileg nincs nagyobb esélyed akkor ha kifizeted előre, legalábbis eddig így volt.
-
z123456z
őstag
-
akyyy
senior tag
alzánál hogyan érdemes rendelni, VGA-t. egyből kártyás fizetés, vagy lehet utánvéttel, vagy átutalással is fizetni? teszem azt holnap lenne készlet, sikerül is egyet rendelni de átutalással amit este tudnék csak rendezni, de hiába van leadva a rendelés jönne az email, hogy bocs , elfogyott a készlet, inkább eladtuk annak aki már ki is fizette kártyával'
-
nexwo
őstag
Nagyon várom már a KFA2 3070 teszteket, ne felejtsétek el felrakni, kíváncsi vagyok, hogy mennyire melegszik illetve mennyire halk.

-
nexwo
őstag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Mi a cégnél önvezető autókhoz használunk geforcekat

-
Elek Botond
tag
Óóó.
Hogy a 120 euró, 360 al beszorozva 43 ezer forint.
Én valami miatt 300 as euroval számoltam.
Akkor elnézést kérek. 110-120 as euróval elvileg lehet használni ha 7/24 re tervezzuk.
De megrendelés kiesések így is lehetnek.
Azért mondom mert kipróbáltam, és hát volt olyan amikor fél óráig dolgozott majd 1.5 óra kuss.
Így akkor közelítőleg tényleg meglehet papíron.
De sajna ez tényleg kiszámíthatattlan.
Egyszer ugyis ki fog pukkanni a lufi.
És akkor amit addig nem váltottál át dollárba annak lőttek.
-
sajti_pajti
tag
Amúgy kár, hogy az emberek a videokártya címén csak a játékokra vagy bányára tudnak gondolni, pedig sokkal több mindenre lehet használni.
Teljesen egyet értek. Ki tud/használ bármilyen jó Mesterséges Intelligencia-alapú alkalmazást (előnyben azok, amik az nVidia kártyákat ki is tudják hajtani - pl. Topaz)? -
válasz
Elek Botond
üzenetére
Pedig de. 60MHs teljesítmény mellett áramszámlát levonva 1500-1600 pezo/nap. Nyilván 0-24-ben járatni kell, akkor van értelme.
-
Elek Botond
tag
válasz
z123456z
üzenetére
Annyit nem hoz még áramköltségek nélkül sem.
110 eurot hoz alapon.
Behangolva, UV al 120w osan tud 100 euro körül.
Ami magyar viszonylatban 35 ezer forint max, ha éjjel nappal megy, és ha mindig van munkaadó. (Áramköltségek nélkül.)
Pluszba a bitcoin árfolyam értéke mindig változik.
Lehet h egy hónap mulva már csak 18 ezret fog adni havonta. -
nexwo
őstag
válasz
Elek Botond
üzenetére
Az én gépemben az 5 ventillátor és a proci 2 ventije úgy van beállítva, hogy a hideg oldalt jön és felül és hátul nyomja ki a meleget, hisz a meleg magától is felfelé áramlik

-
-
z123456z
őstag
Gyerekek, ez igaz lehet? Egy hirdetés alatt olvastam ( hol máshol?
), hogy 1db 3060ti is hoz 45-50 ezret havonta. -
RazoR
veterán
válasz
Elek Botond
üzenetére
Szerintem sajnos nem lesz több ilyen....
Egy 180 körüli 3060Ti-vel én is elégedett lennék, de amíg sehol nincs konkrétan semmi addig csak a várakozás marad. -
Elek Botond
tag
Tényleg amúgy rtx 30 szériás kártya tulajok. Ez a lukacsos black plate, meg levegőátnyomás a ramra és közvetlen proci hűtő elé, ez most beválik, vagy értelmetle, és fölöslegesen fűtik a ramot és a procit?
-
nexwo
őstag
Itt a hivatalos videója a 30-as Phoenix-nek és eszerint fém és nem műanyag a hátlap:
[link] -
BiP
nagyúr
válasz
aradebil2
üzenetére
24/7 ilyen szövegkörnyezetben szerintem nem azt jeleni, hogy non-stop be van kapcsolva, hanem olyan beállítás, ami huzamosabb használat mellett is stabil, használható, jó.
Nem csak egy rövid pár perces benchmark erejéig, amikor mehet minden, ami a csövön kifér.
(Bányászathoz amúgyis tök más beállítások praktikusak, gondolom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak kicsit vissza kell olvasni :D

(és nem, nem 250-ért)
) Úgy hogy neked is csak ezt tudom mondani ha szerencsés vagy akkor nem lesz gáz vele.