Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel, lekaptam egy 3070 GW Phoenix backplate-jét. Sima ügy, nem jár garivesztéssel.
Engem nagyon zavart ez a műanyag "hőcsapda" backplate, szóval levettem, csavarokat visszatekertem backplate nélkül, backplate-re kb 20 cm * 10 cm thermal pad és jó nagy alu borda (plusz a kártyát még egy kis vga kitámasztóval is megtámogattam biztonság kedvéért).
Nem tudom kinek milyen hőfokokat produkál a kártya, én most Metro DLC-vel játszok, azzal teszteltem, default fan curve, 1440p, minden ki van maxolva, dlss off, 60 fok volt a teteje, kb 5 fokot nyertem.
Nekem volt hozzá itthon minden, így bőven megérte
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest