Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dönc
tag
Sziasztok,
adott egy Gigabyte RTX 3060 ti Eagle OC. A héten újrapasztáztam, egyelőre a pad-ekez nem nyúltam rajta, mert az nincsen kéznél. Hirtelejében furmark volt, amivel összehasonlítható eredményeket sikerült perceken belül produkálni.
Mivel gyári állapotában (3+ éves) nem akartam nagyon nyúzni, így 3 és fél percnél lőttem a képeket pasztázás előtt és után is. Az alábbi képeken látszik az előtt utána hőfok.
Fussak ezzel még egy kört szerintetek, akár a pad-ek cseréjével? Nekem nem annyira meggyőző ez az eredmény.
Ja igen, szétszedni alig bírtam annyira rá volt már kövülve a gyári paszta.
Bal oldali a beavatkozás utáni állapot. Afterburnerben ugyan az az UV és venti profil volt betöltve, bár látszik, hogy előtte ebből is visszavett. UV profillal egyébként egy csomót sikerült nyerni hőfokokban és fogyasztásban, ha nem furmarkot tolok rajta.
Normál használat mellett nem szoktam 100%-ra terhelni, FPS limit vagy vsync be van kapcsolva, így még bőven viselhető hőfokakat produkált.
Ami még fontos lehet, hogy a ház amiben van nem igazán híres arról, hogy jól szellőzne, de ez a hotspot hőfokokra max abban hathat, hogy alapból melegebb a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektronikus zene topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Haditechnika, harcászat
- Óra topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bal oldali a beavatkozás utáni állapot. Afterburnerben ugyan az az UV és venti profil volt betöltve, bár látszik, hogy előtte ebből is visszavett. UV profillal egyébként egy csomót sikerült nyerni hőfokokban és fogyasztásban, ha nem furmarkot tolok rajta.