Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
Biga123
üzenetére
Sajnos ez nekem nincs, de ott van minden, szintén egy "nagyratartott" teszt. Az lenne a jó, ha ilyet beépítenének minden játékba. Nem hinném, hogy annyira nagy munka lenne, inkább kiderülne a játékról, hogy rosszul, vagy kevésbé jól optimalizált.
Itt határeseten vagy, vagyis a cpu fps kevesebb. Igaz, csak 1, de az a jó, ha van egy kis tartalék, van miből esni.
Erről árulkodik a nagy kilengés, a max és a min fps-ek közt.
189-ig képes volt felmenni, de 53 fps-re is be tudott esni.
Ez, hogy most cpu gyengeség, vagy a gpu-ra nem esik eget rengető feladat... passz. A min fps a legszigorúbb, ott az 1 és 5%-os mérés is (99 és 95%), azokat nem mondanám rosszak.
Én ezek az fps-ek láttán nem azt mondom, hogy gyenge a cpu, hanem azt, hogy nem egy extra terhelése van a grafikának.
Viszont így elkelne egy erősebb proci/ram, pár fps-t, nem sokat, nyernél. Az az avg fps szám viszont nem rossz, én nem öntenék bele pénzt ha nem muszáj. Az amd topikban a srácok szépen összerakták az összefoglalót, egy cpu és ram optimalizálással sztem ezt meg is tudnád növelni. Mármint picit a cpu fps-eket.
Nem rossz viszont, számok alapján, ez fontos. Egy ilyen próba pénzbe nem kerül, max a szabadidődbe. A memória viszont elég sok időbe telik, sok sok teszt, ahhoz kell egy kicsit több türelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest