Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zebra_hun

veterán

válasz Biga123 #13177 üzenetére

Sajnos ez nekem nincs, de ott van minden, szintén egy "nagyratartott" teszt. Az lenne a jó, ha ilyet beépítenének minden játékba. Nem hinném, hogy annyira nagy munka lenne, inkább kiderülne a játékról, hogy rosszul, vagy kevésbé jól optimalizált.
    Itt határeseten vagy, vagyis a cpu fps kevesebb. Igaz, csak 1, de az a jó, ha van egy kis tartalék, van miből esni.
    Erről árulkodik a nagy kilengés, a max és a min fps-ek közt.
    189-ig képes volt felmenni, de 53 fps-re is be tudott esni.
    Ez, hogy most cpu gyengeség, vagy a gpu-ra nem esik eget rengető feladat... passz. A min fps a legszigorúbb, ott az 1 és 5%-os mérés is (99 és 95%), azokat nem mondanám rosszak.
    Én ezek az fps-ek láttán nem azt mondom, hogy gyenge a cpu, hanem azt, hogy nem egy extra terhelése van a grafikának.
    Viszont így elkelne egy erősebb proci/ram, pár fps-t, nem sokat, nyernél. Az az avg fps szám viszont nem rossz, én nem öntenék bele pénzt ha nem muszáj. Az amd topikban a srácok szépen összerakták az összefoglalót, egy cpu és ram optimalizálással sztem ezt meg is tudnád növelni. Mármint picit a cpu fps-eket.
    Nem rossz viszont, számok alapján, ez fontos. Egy ilyen próba pénzbe nem kerül, max a szabadidődbe. A memória viszont elég sok időbe telik, sok sok teszt, ahhoz kell egy kicsit több türelem.

Új hozzászólás Aktív témák