- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Ez ebben a formában téves, továbbá erősen játékfüggő, ráadásul a 4 fizikai mag az Intel ragtapaszok mellé is kevés már.
Nagyon sok teljesítmény beragad a kártyában max fps terén (kisebb probléma) , illetve a min. fpsek, illetve a frametime is szarok lesznek.
Ideiglenesen működhet ha nincs keret procit is cserélni ebben a hónapban,de a kártya árát nézve minimum egy Ryzen 3700X illene mellé nem gyári hűtővel.Kizárólag játékra használt gép esetén az Intel 9900k működhet, de az egy zsákutca, totál cserével lehet majd kilépni belőle csak.
-
- = Zk = -
félisten
-
sbai
tag
Én is ilyen kártyát vettem kb másfél hónapja. Eddig nagyon elégedett vagyok vele. Azért a biztonság kedvéért azt javaslom, hogy olyan helyről vedd, ahol külön tudsz hozzá venni cseregaranciát, amivel nem kell megvárni a gari ügyintézést, hanem egyből küldenek egy új kártyát. Szerencsére nekem nem kellett még igénybe vennem, de megnyugtató, hogy ha lenne is valami, akkor sem maradok hetekig kártya nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest