- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
válasz
ImpersonatoR #2271 üzenetére
Szeritem nagyon gazdaságtalan megoldani. Full Cover 50k, az EVGA ritka és nem is valami olcsó,máson meg nem lehet cserélni. A Giga még nem ragasztja a csavarokat, viszont abból csak az Aorusra van FC. Gyári vízből meg drága van, ráadásul használtan gyakorlatilag nincs, vagyis a mostanit eladod használtba és veszel egy gyári vieztst, kb egy 100-ast rá kell dobnod vagy többet. Már ha külföldről rendeslz, mert itthon nemigen láttam boltba se. Ha nem a látványra mész én inkbább egy olcsóbb modellre tennék univerzálisat. A vrm-re bőven elég a sündisznó, a GPU-ra meg ugyanolan jó. 20-25-től indul rá a hűtés és akkor egy olcsóbb modell is jó erre.
Gyári vizes Inno 470e, Aorus 500. -
Találtgyerek
veterán
válasz
ImpersonatoR #2271 üzenetére
Így van.Ha megbontod az Asusnál,akkor ugrik a garancia.
Esetleg EVGA-t is nézhetsz. Ott is lehet bontani a kártyát garancia vesztés nélkül. -
subaruwrc
félisten
válasz
ImpersonatoR #1585 üzenetére
hát nem jól tudod.
azt valószínűleg a kisker jófejségéből oldották meg ilyen gyorsan
coil whinera asus nem cserél 2080ti-t meg semmit se igazából
javítani meg harmadjára is hajlandóakvagy főleg javítottat adni csereként
akkor adnak újat amikor már nem tudnak ugyanolyanból javítottat se adni.
-
DanCox977
tag
válasz
ImpersonatoR #1572 üzenetére
Különösebb probléma nem volt vele. Egyetlen dolog pedig a Coil Whine, aztán tápon át processzorig mindent cseréltem, de nem halkult. Így küldtem gariba, ahol gyanítom erre nem érvényes, illetve az ő ellenőrzésük alatt nem tapasztalták.
Más gépben is tesztelve lett, fent állt a probléma terhelés alatt.
Egyébként meg voltam elégedve vele, a ventilátorrok se voltak olyan hangosak így részemről ez is + volt.Tulajdonképpen most pedig szemezek az új kártyákkal melyik lehet a nyerő.
Ki mire tippel?
Vízbe, léghűtésbe?Az MSI LIGHTNING Z pedig ha jól láttam jól bedölt.
-
törölt tag
válasz
ImpersonatoR #1559 üzenetére
Ok. Hétvégén érek haza, letesztelem.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ImpersonatoR #575 üzenetére
Elvileg a leggyorsabb teljesértékű turin, kb 10% van benne, memóriában, számlálóban, és memória busban.
Teljesértékű TU102-es. -
ScomComputer
veterán
válasz
ImpersonatoR #575 üzenetére
Igen az én már berendeltem,nem sz@rozok a gyenge Ti-vel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest