- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laraxior #4248 üzenetére
Azt, hogy azzal a deltával módosított hőfokig az előző venti fordulatszámmal megy.
Például én esetemben ugye 60C°-nál 45%-ra teszi.
Amint kikapcsolnám 61C°-on a furmarkot pl és rohamosan csökkenne a hőmérséklet, a venti akkor sem kapcsolna ki, csak 60-15=45C°-on. Én pont ezt szeretném, mert össze-vissza ki-be kapcsolt a venti gyengébb játékok alatt (töltőképernyő és játék közben, stb.).Egyébként fejlemény az ügyben:
Amíg ezt a konfigurációs ablakot nyitva tartom, addig tökéletesen működik ez a hysteresis.
Amint bezárom, egyből inaktiválja. -
Sziasztok,
Remélem tud valaki segíteni, akinek MSI Afterburnerrel van mélyebb tapasztalata.
Próbáltam beállítani az alábbi venti profilt a kártyára:Azonban a temperature hysteresis nem akar működni.
Én arra számítanék, hogy a kártya ventillátorai csak 45C° körül kapcsolnak le. Ezzel szemben már 60C°-on kikapcsolja őket.Hogy lehet működésre bírni ezt a temperature hysteresis funkciót? Én nézek esetleg el valamit?
Köszi előre is!
-
Használtan vettem apron, úgyhogy a 14 napos visszaküldés nem játszik.
Most egyelőre Afterburnerrel raktam rá custom fan curve-öt és így 60 fokig nem megy a venti. Ezzel csak az a baj, ha lazább játékokat tolok, akkor ki-be kapcsolgat mert nem melegíti fel folyamatosan 60+-ra a játék.
Minden esetre ez már ritkábban fordul elő bőven, szóval kibírható. -
Sziasztok,
Nemrég egy Gigabyte RTX2060 Gaming OC Pro (rev 2.0) tulaja lettem.
Sajnos a ventikkel akadnak gondok.
A kártya tud semi-passive módban működni, tehát adott hőfok elérése alatt nem pörögnek a ventik.
Igen ám, de a ventik elkezdenek a threshold hőmérséklet alatt is fel-fel pörögni egy pillanat erejéig és zörgő, kattogó hangot adnak ki.
Próbáltam custom fan curve beállítását, de hiába állítom be h 60 fokig ne pörögjön, a Windows asztalon IDLE-ben is fel-fel pörög.
Találkozott már valaki a problémával?
Esetleg bármilyen megoldás van rá?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Metal topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest