- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidl
senior tag
válasz
feher94 #9106 üzenetére
Nem hiszem, hogy a kábel törés ilyet okozna.
Akkor a szintetikus tesztben is lenne gond.Én nehezen hiszem el, hogy egy ilyen félvezető úgy romlik el, hogy néha jó, néha nem (szintetikus teszt vs. játékok)
Bár ezek már olyan bonyolultak, hogy akár ilyen is lehet.Szerintem akkor viszont inkább a gari, max ha visszadobják, hogy minden rendben, és nem akarsz fogyasztóvédelemmel fenyegetőzve küzdeni velük, akkor szétszeded és megnézed a pasztát.
Nekem pozitív tapasztalatom volt egy MSI alaplap gariztatásával. A gyártó javította. Gondolom, hogy ha eljut a gyártó szervizébe, akkor ott bevizsgálják a pasztázást is.Lidl
-
Lidl
senior tag
válasz
feher94 #9102 üzenetére
Azért nézd meg a GPU hőmérsékletét is játék közben.
Nem lesz-e túl magas. Ha nem megfelelő a házhűtés, akkor is gond lehet.
Bár a Strix jó hűtővel van ellátva, szerintem egy kis plusz meleg nem ártana neki.Inkább a paszta lehet az gond.
Arn kollégának egy 1070Ti volt gyárilag rosszul összerakva és a alig volt paszta a GPU-n. Az MSI-volt.
De ott a hőmérséklet is magas volt.Szóval nézd a hőfokot is először.
Lidl
-
Lidl
senior tag
válasz
feher94 #9096 üzenetére
Hali,
nekem is hasonló volt pár hete.
De nekem arra volt visszavezethető, hogy megbontottam a hűtést, és nem teljesen jól raktam vissza. A GPU egyik oldala nem volt "rendesen" hűtve. És bár minden teszt program lefutott, és a hőmérsékletek is jók voltak (másfél órás Heaven teszt is lefutott), bármilyen játékban kidobott/kifagyott 1-2 percen belül.
A hűtő igazítása megoldotta a problémát. Bár nem hiszem ,hogy esetedben ez lenne, ha nem nyúltál hozzá a hűtéshez.
Hacsak, nem száradt ki a paszta, és nem egyenletes a hűtés.
Viszont most, hogy a legújabb drivert tettem fel, megint előjött valami hasonló.
Eddig nem volt időn teljesen tesztelni, és csak kétszer próbáltam a Deaus Ex: Mankind Divided-ban. Ott rövid időn belül előjön, hogy nincs elég erőforrás a játék futtatáshoz, és visszadob a desktopra.
De már jó pár órát játszottam vele, és eddig nem volt hasonló.Ha jól tudom a Strix-et nem lehet garivesztés nélkül szétszedni, de egy pasztázást megéne.
Vagy esetleg GPU hiba és akkor gariztatás. lehet, hogy ez utóbbit kéne elsőre megpróbálni, ha biztosan reprodukálható a hiba és órajel csökkentéssel elmúlik.Köszi
Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest