- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
freelanced #11595 üzenetére
Szerintem inkább úgy vannak vele mások is,mint én is.
Van 1080ti-od még van rá 1 évnél több gari.
Minek fizessek rá + 50-100-ezret.
Ha behal,akkor vagy kapok egy 2080-at vagy akkor max a vadi új 1080ti-t adom el.
Majd esetleg fél év garancia körül adom el,hogy legyen jobb kártyám,amin még van is bőven gar is. -
F e Z o
veterán
válasz
freelanced #11595 üzenetére
Csúcskarit, csúcskarira cserélünk...
-
Jacek
veterán
válasz
freelanced #11591 üzenetére
Törölve
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
freelanced #11591 üzenetére
Minek cseréljem le az 1080ti 2080ra?közel azonos teljesítmény,kevesebb vram...és még pótoljam is meg...hát..akinek 6 anyukája van,nem bántásbol írom,de én ezért biztos nem cserélném le,2560x1080 felbontáson játszom,én kissebbre akartam cserélni,de meggondoltam magam.
-
venom8888
őstag
válasz
freelanced #11576 üzenetére
En Ebay rol vettem a 1080ti omat SLI be volt kotve a gyereknek, az egyiket eladta.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
freelanced #11576 üzenetére
Ha nem sürgős a dolog,akkor várj szerintem egy kicsit!
Lassan lejjebb mennek az RTX-ek árai. Érdemes válogatni az Aprón is. Nem kell egyből lecsapni az első kártyára. Elég sok korrekt eladó van. -
WoodrufF
tag
válasz
freelanced #11570 üzenetére
Nem tudom, szerintem egy használt 1080Ti max. 120ezret ér.
-
venom8888
őstag
válasz
freelanced #11570 üzenetére
En tobb tesztet is neztem, es tobben irtak is,meg a legelejen mikor kijott az rtx,hogy a 1080ti az az rtx 2080 szintjen van. Ha sokkal olcsobb a 1080ti, en azt vennem, en is ilyen dilemmaba voltam. De ez most csak az egyeni velemenyem, dontsd el te!
-
Puma K
nagyúr
válasz
freelanced #11565 üzenetére
Én most már így 2019. közepén inkább egy RTX 2070/2080-at vállalnék be.
Főleg hogy jönni fog kedden az Nvidia RTX 2000 szériájából a "SUPER" jelzésű modellfrissítés.
Ha igaz akkor lejjebb fog menni a meglévő 2000-res széria ára, de majd minden kedden lesz tiszta.Egy új RTX 2070 pl MSI RTX 2070 VENTUS vagy ASUS ROG Strix RTX 2070 ebben az ársávban mozog. Ennél meg tuti biztos nem huncutkodott vele senki, minden tiszta és friss 3 év garanciát kapsz.
-
Laraxior
titán
válasz
freelanced #11561 üzenetére
Néhol egyezni kell a garanciapapíron levő névnek a tulajéval, ha esetleg garira kerül a sor... (Alzánál nem tudom, hogy így van-e...)
-
deadwing
addikt
válasz
MSI egyik legjobb Ti... Kb Asus Strix szint. Jók a ventilátorai, meg úgy látom erre a kártyára vigyáztak is.
Sztem vállalható. -
Puma K
nagyúr
válasz
Én és még egy másik itteni tag ugyanonnan vettünk külön-külön bányász MSI Gaming X 1080 Ti-t.
Mivel megvan a garanciapapírja, számlája és doboza, valamint a kártya újszerű állapotban van ha nem mondom hogy bányász kártya rá nem jönnél az ég világon semmiből. Mert nincs jele. Nincs nyoma. Ugyan úgy teszi a dolgát mint minden más kártya.
Mivel ez egy alapból 250W-os TPD-vel rendelkező VGA, így a hő eléggé jelen van a kártya használata közben, amihez persze teljesítmény párosul. Az MSI Gaming X 330W-os maximális kitolható limittel rendelkezik.
Ha van megfelelően szellőző házad és megfelelő szellőztető házventilátorokkal, akkor egy 1-1,025v-os GPU feszültség limitálással 1987-től felfelé tudod rendszerint járatni a GPU-t attól függően mennyire szereti a tuningot az adott kártyán lévő GPU. Így kevésbé melegszik az alap 1,063v-hoz képest és az órajeleket sem dobálja majd annyira vissza mint alapból tenné.
Amit linkeltél kártya az enyémmel megegyező. Én alapból az Asus cuccait részesítem előnyben, de az MSI-vel sincs semmi baj.
"Mennyire rizikós mondjuk egy év garanciával venni egy ilyen kártyát?
Visszautasíthatja a szervízelést a cég ha gond van vele? Mennyire véd a garancia?"
Ameddig garancia van rá addig jó. Minél tovább tart a garanciaidő annál jobb értelemszerűen.
Ha nincs szétbarmolva a VGA csavarjai és semmilyen fizikai sérülés nincs rajta, de tönkremegy, akkor szava nem lehet alapesetben a garanciális ügyintézésnél az adott cégnek.Viszont az adatlapodon lévő Intel Core i5 - 2500 3,3GHz-hez nem venném meg. Mert nem hajtja ki ezt a kártyát az a CPU.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Szia!
Szerintem ez bolt függő is. Volt régebben szó róla,hogy valamelyik bolt elutasította emiatt a garanciát.
Ettől függetlenül az MSI amit néztél véleményem szerint jó,megbízható típus.
A hirdetésben szerepel,hogy nem bányászott. Ha igaz,akkor a garanciáztatásnál se kell a bányászat miatti elutasítástól félned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest