- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
Devid_81 #2394 üzenetére
Ma erkezik az Arous, holnap tesztelem. Egy szivesseget kerhetek? Megnezned nekem, hogy 3DMark Stress test (ultra) alatt mennyi ido alatt dob ki a gyari OC-val? Es ugye akkor csak annyit teszel, hogy AB-ben ratolod a gyari OC orajelet (1708 vagy mennyi...) es akkor az kb felboostol 2ghz kornyekere ami crashel?
-
törölt tag
válasz
Devid_81 #2384 üzenetére
>aztan probalnam vegre "elvezni" az eletet a kartyaval
Ezt megtehed most is. Én betúrtam a STRIXET, ugyan a ventivezérlés beteg, de a kártya megy stabilan, az OC-t meg pont ilyen okokból hagytam. Fűt így is, mint a kazán, de legalább így stabil, 3 frémért meg nem vagyok hajlandó kíntszarni. Ha engedné az asus, hogy leszedjem a hűtőt a gari megtartásával, akkor kapna egy játékvizet, de így sem megyek dunának. Inkább játszok
-
-
Landon
addikt
válasz
Devid_81 #2384 üzenetére
Berendeltem az Aorus-t eleg jo aron. Valami nem tiszta: neked a Giga altal reklamozott orajeleken is van problema? Tudom hogy a boost3.0 miatt 2Ghz fole boost-ol de amire gondolok az az, hogy berakod a kartyat nem nyulsz hozza semmilyen oc progihoz es ugy is crashel? Mert az furcsa.
-
törölt tag
válasz
Devid_81 #2382 üzenetére
Hitelt érdemlően akkor lehetne mondani valamit, ha lenne végre szájba-telibehasznált bios editor.Az afterburner sem százas sajnos, évek óta csinálja nekem is és másoknak is mindenféle kártyákkal (tonképp mindig is csinálta), hogy egyszer csak lekorlátozza az órajeleket. Windows reboot és jó minden. Ugyan használjuk, meg nagyon jó, hgy van, de hogy mennyire egzakt amit csinál azt azért nehéz megtippelni.
-
törölt tag
válasz
Devid_81 #2323 üzenetére
A userek azt szeretnék hinni, hogy amit ő választ az a tökéletes választás. Ami tonképp igaz, hiszen nincs az ultimate prioritás. De amikor pl másik fórumban leírtam, hogy a strix borítása bazári minőség, és a ventivezérlés hibás, konrétan halálos fenyegetést is kaptam
aztán persze kiderült, hogy tényleg az, mindenkinél
-
törölt tag
válasz
Devid_81 #2303 üzenetére
>Ha kell, pont ennyi erovel letorok barmilyen custom cooler alkatreszt barmelyikrol.
Ez butaság. Nem, nem törsz le ennyi erővel bármelyikről bármit. Jelenleg az van, hogy az ismert márkáknál már bőven a divat/kinézet nyer a minőség felett, míg megnézel egy palit SJS vagy inno3d ichill kártyát, és elpusztíthatatlan, masszív, minőségi felépítményeket találsz. Csak aztán nehéz őket eladni váltásnál. Nem is gondoltam, hogy a tulajokat ez meg fogja győzni, mert a tulajok olyanok, hogyha valaki rosszat mer mondani a tulajdonukról, akkor rögtön elkezdik védeni a mundért. Ezen azért nem lepődtem meg
Persze tegyük hozzá, hogy ez még önmagában nem feltétlenül okoz bármilyen problémát, de pont ennek a kivitelnek az elődeinél fordult elő, hogy a ventitartó pálcikák egyszerűen elrepedtek egy idő után. -
fulton
addikt
válasz
Devid_81 #2268 üzenetére
Köszönöm, adtam neki kicsit magasabb fordulatot 70 felett, hát így is felmegy 79 ig. Volt hogy bekóstolta a 80-at. Viszont én tényleg nem hallom a hangját, ha lenémítom a játékot akkor sem zavaró. Picit tartottam tőle, a neten olvasottak alapján de kellemeset csalódtam.
Viszont az érdekes, de gondolom a CPU-m miatt, pl a Rise of tomb raider 1920x1200 felbontáson minden csontra állítva 4 SSMA (vagy mi), nekem 52 fps körüli értéket ad. Néztem a neten tesztet ott FHD ban a min FPS 87 fps volt, a max 177
(igaz a maxot nem tudhatom, de nekem a 60hz -et nem lehet kikapcsolni, így a max fps-en csak 59 fps.
A procim egy i5 6600K -
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #2190 üzenetére
Problem solved!
Nem power limit volt.
Csinalnom kellett sajat venti profilt, mert a Giga eleg viccesen oldotta ezt meg gyarilag.
Siman felment a kartya 76-78 fokra jatek kozben.
Most 65 fok korul all be a max es tartja stabilan magat a kartya meg magasabb orajeleken is.
El tudpm kepzelni a stock cooleres kartyak mennyire ugralnak max orajelben, ha ez a kartya ezzel a nagy batar hutovel is kepes ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- EAFC 26
- Gmail
- XPEnology
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest