- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #17282 üzenetére
Remek..válasz már offos is
Amúgy "gáz" hogy nemjöttem rá...király progi bug..ha fogom és a 3sablont és valamelyiket"applyzom" faxa..majd ha csinálok egy egyedit elcseszi a gpu órajelet.
De ez azonnal megjavul ha ráokézol ismét egy "sablon" profilra a 3ból és utánna kiválasztod az általad csináltat...
Igazából ennyit a "hibás a vga-m sztoriról"Itt a gyári hibátlan órajeles custom profil
.....
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Apollo_21 #17280 üzenetére
Nem teljesen értem...az a baj,hogy 77 fok,vagy az,hogy 1276mhz-re boostol?
Az előbbi az én ízlésemnek sok,be nem nevezném egészségtelennek.62 fokon nekem már ledobott egy lépcsőt,majd 70 körül még egyett és lehet a 77 fokkal már a 3. lépcsőt is ledobja ami összesen -39mhz-et jelenthet nálad.
Az 1276mhz-s boost órajel kicsit alacsony egy customhoz képest,de egyálltalán nem egyedi (a foundersek volt,hogy az 1200-at sem érték el).Lehet alacsony asic értékű a kártyád az ok szoktak lightosabb boost órajelet kapni.
Csinálhatsz egyedi profilt a hűtésnek,hogy hűvösebb legyen és lehet tuningolni amivel feljebb tudod vinni a boost órajelet.
Nekem anno a G1 1360-ra boostolt,majd kapott egy kompaktot és 1530-on ment folyamatosan 60 fokon.Minden csak hőfok és beállítás kérdése.
Szerk:Ahogy látom az Asus karik alacsonyabb boost órajellel mennek a gyári oldalon is 1291-et említenek. -
NFree
addikt
válasz
Apollo_21 #17261 üzenetére
Halott karit szerezni , hogy szétvágd a hűtőjét elég maceráns sőt még a fabrikálás is . Nos nézd meg elősször , hogy valamivel lehet-e monitorozni a vrm hőfokot ha igen akkor a legolcsóbb mulatság , ha nemkifogsz a dolognak ramsüni azokat szépen rárakod és lehet elég lessz amellett meg bőven elfér a kompakt víz, ha nem lessz elég és meleg akkor jöhet a fabrikálás vagy bontott gyári hűtő vágása , esetleg kimondottan valami vrm hűtőt rakni rá .
Annyi még ha ramsőni vagy bármi más vrm hűtést találsz ki , mindenképp ajánlatos egy 12cm ventit beszerkeszteni a vga alá , hogy fújja azt valami.
Tapasztaslatom annyi persze nem pont 980 ti , de elég sok vga-n megfordult már nekem sima gpu blokk + a gyáári vrm hűtés esetleg ha nem volt ramsünit alkalmaztam s 12 ventivel +ba elég szépen elboldogult mindennel a rendszer .
Legnagyobb vga amit így tekertem 680,dcu2 , 780,780ti classi. meg rengeteg egyébb kis karit 580lightning pl . teljesen baráti volt a vrm hőfok igaz ott gyárilag van az egész karin egy hűtőlemez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mazda topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÚJ! Gigabyte Gaming OC RX 9070 XT 16GB
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest