- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
schray #35918 üzenetére
Akkor már inkább add el a 280X-et és a monitort és vegyél egy 4Gb-os 960-at
Ez megis hogy jelentene is barmire megoldast?
Ket gep van, van a sajatom alberletben, ahol tobbet vagyok, es van egy otthon videken, ahol kb kethetente. A sajatomban van az i5-4590 es a 280x, egy 23"-os fullhd monitorral, de otthon videken is szeretnek jatszani (jelenleg g3220 es novga), ezert kezdtem el fejleszteni azt a gepet, meghozza ugy, hogy rendeltem bele a pentium g3220 helyett egy i5-4460-at, valamint amig nincs vga addig hazahordozom a 280x-et, de tudom, hogy a sok cserelgetes nem tesz jot neki, ezert elkezdtem nezni bele vga-t.
Elso otlet egy gtx950 volt, de aztan rajottem, hogy amennyi az ujonnan, vehetnek egy ugyanolyan 280x-et is hasznaltan es akkor kb ugyanazt a teljesitmenyt kapnam (proci 200 mhz-cel lassabb az nem sok).
Aztan kitalaltam, hogy minek vennek meg egy 280x-et, inkabb a ritkan hasznalt gepbe nugdijaztatnam a mostanit, es a sajatomba vennek egy jobb vga-t. Viszont ahogy neztem az arakat, 100 alatt nem lehet meguszni a 970et, es ahogy irtam, a videki gepnek a monitora 1280*1024@17", ugyhogy ha mar koltok ennyit, akkor megis lehet meg egy 280x es egy 22-es fullhd monitort vennek, igy olcsobban is kojovok belole es ertelmesebb helyre megy a penz. -
geckowize
őstag
válasz
schray #35867 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
Én tuningolni nem nagyon tervezek, mert volt egy korszakom, amikor tuningolni próbáltam procit, vga-t, nem sok hajam maradt, eszméletlen sok idő elment vele, ráadásul a GTA V nem is szereti a vga tuningot.
Nem is HD-n játszok vele, hanem FullHD-n, de gyanítottam, hogy 120 fps nem nagyon lesz, mert ahogy néztem, egykártyás rendszernél csak egy procilimit nélküli 980 Ti tudja maxed outon a minimum fps-t 30 felett tartani FullHD-ban, úgyhogy szomorúan, de lemondtam arról, hogy a közeljövőben maxed outon játsszak vele röccenésmentesen.
A backplate mire jó egyébként?
Vérpistikésség nem zavar, ha csak abban merül ki, hogy fekete-piros színkombináció uralkodik, de ha ezen kívül még beleéget a monitorba egy villogó, piros sárkány alakot nonfiguratív motívumokkal körítve, minden game-ben átállíthatatlanul toggle on-ra állítja a cheat-et, cancelezi a szociális életetem, dagadttá tesz és tiszta pattanás lesz a fejem, valamint az elsődleges nemi jellegeim visszafejlődnek el nem döntött nemű embrió stádiumra, akkor már lehet.
A coil whine nálam szerintem nem a tápegységtől függ, mert pont hogy volt tápcsere a jelenlegi 280X-emnél, és annak azért igen csak kevés a valószínűsége, hogy egy 2008-ban vett Corsair VX450 és a mostani FSP Hyper 500 kondijai pont ugyanazon (vagy annak többszöröse mértékű) frekin rezonálnának.
Egyébként a géphez, amibe menne a mostani 280X-em, jelenleg egy 17 colos, 1280x1024 felbontású monitor van, és amúgy is sokallom a még aprón is 100 ezer forintos árcédulát, amit a 970 megkíván, szóval könnyen lehet, hogy veszek még egy 280X-et használtan 40-50 között és egy normális 22-es FullHD monitort, mert még e kettő is olcsóbb, mint az egy db 970.
-
tepenzed
őstag
válasz
schray #35652 üzenetére
nekem nem omlott össze, de néha észrevettem apróbb hibákat a textúrán witcherben, úgyhogy nekem most viszonylag szolid, de atomstabil beállításom van:
A hőmérséklet max 59-60 fokig megy el, egy fractal design core 3500 window házam vanfoglalmam sincs,hogy miért hibázik annyit a kártya magasabb órajelen, akkor sem tudom 1500-ig húzni, ha a memoryhoz nem nyúlok
-
válasz
schray #35616 üzenetére
első lépés: OC Guru-t töröld le a pudvába, az egy sz...r
MSI AfterBurner-t telepítsd fel
Power Limitet a maximumig told ki! ez egy veszélytelen művelet
Először a feszültséget ne babráld: alapon nézd meg hogy meddig tudsz elmenni. Először kezd el +150 vagy +200 GPU-t adj neki, had szóljon. Ha kifagy, akkor vegyél vissza 25-t. Ebből érthető mire célzok: egyre kisebb értékekkel keresd ki, hol stabil még a VGA
Célszerű egy ablakban futtatott Valley Benchmark közben állítgatni, mert akkor egyből láthatod, ha történik valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest