- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #42155 üzenetére
Ez szerintem meghajtó hiba lesz.
Meghajtó Display Driver uninstallerrel leszed, majd visszarak.Nálam is vannak fura dolgai sleep/wake esetén, pedig Linuxot használok.
Pl. ha nincs bekapcsolva a monitor mielőtt a gépet bekapcsolom, akkor utána már hiába kapcsolom be a képernyőt, a 970 nem küld rá képet. -
pengwin
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #42152 üzenetére
Isten hozott!
Én pár hónapja cseréltettem az EVGA Hybrid 970-emet, és a cseredarab radiátor ventillátora ugyanúgy csapágyas volt, de legalább a pumpája nem volt zajos. Másodszor már nem volt kedvem kicseréltetni (meg nekik se...
), így kapott két Corsair SP120 High Performance ventit push-pull felállásban a radiátorra. Most alapjáraton 5-8 fokkal van a GPU a környezeti hőmérséklet fölött, terhelésen meg kb. 20 fok a különbség, még a 40 fokos melegben se ment 60-62 fok fölé.
-
Toby888
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #42152 üzenetére
nekem MSI GTX970 G1 GAMING van, ott szintén ott a fém lap, de az nem merevítő, hanem a hőelvezető a vrmeknek a memoria moduloknak stb... bár a tied az teljesen más felépítésű, na meg persze igaz, merevítésre is van, mert igen vastag ( : de nekem vertikálisan van, szóval tök 8, úgyis vizes blokkot fog kapni ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest