- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Grat a kártyához! Valóban a műanyag burkolat nem a legesztétikusabb, és egy backplate is jól nézne ki rajta, de a teljesítményre ezek nincsenek hatással. Ez az MSI meg tényleg nagyon-nagyon halk, és gyors kártya, gondolhatod nekem a ref 290X után mekkora változás.
Egyébként nekem alapból 1340 köré boostol, de holnap pontosan megnézem.
-
vaakuum
addikt
EVGA-nál meg Zotac-nál is szimpatikus, hogy megoldották a hátlapon, hogy a csatlakozók között egész sok szellőző nyílás van...erre meg függőleges a lamellázása. Giga meg az Asus, aminek kifelé fújásra jobban opimális a vízszintes lamellázása, az miért nem tudta ezt megcsinálni ???
-
csibuka85
őstag
Szia Keldor papa , hát én most vittem vissza hétfgőn az iponhoz az EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 kártyámat. Sajnos nem tudtam hogy vzhűtéssel megy a kártya jól tuningban. 62%-os ASIC-ja volt. EVGA-t tényleg csak akkor ha vízzel tuningolod , mert léggel nem tudtam neki adni 120 mhz-nél többet adni a GPU nak. Memóriánál is a plafon a 300 mhz volt. Sajnos játékokban sem volt a legjobb. Daveoff kollégának viszont szuper MSI je van. Rakott is fel videókat a kérésemre , szerintem nagyon szépen futnak a játékok vele. Sokkal jobban mint az EVGA-n.
-
brumi1024
veterán
A Strix-ek nem rosszak és csendesek, de tuning alatt gyári ventiprofillal a VRM szeret magas hőmérsékleten (100-105 fok) tanyázni (a 970-nél tapasztaltam, a 980-nál csak olvastam valahol, hogy hasonló), az MSI-nél elvileg kicsit jobb a hűtés (még nem próbáltam), de én a Gigát is belevenném a listába, nagyon eltalálták ezt a hűtést, hatékonyság szempontjából jobb, mint az MSI vagy az Asus, hátránya viszont, hogy nincs félpasszív működés, ettől függetlenül viszont csendes.
Az EVGA csibuka85-nek nem annyira jött be, de arról nem tudok sokat.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez nem olyan egyszerű a fejlesztő számára, mert sok esetében nem saját kódot fejlesztenek, hanem kérnek egyet. Ha az NV-től kérik, akkor az egy igen bonyolult szerződés része lesz, aminek sokszor az az alapja, hogy a működést a fejlesztő nem befolyásolhatja, vagyis el kell fogadniuk olyannak, ahogy fut. Ezért volt például a HAWK 2 esetében az a balhé, hogy az AMD vitt az Ubisoftnak egy gyorsabb és jobb minőségű eljárást a terep leképzésére, de nem tudták beépíteni, mert a szerződésük kizárta ennek lehetőségét, tehát a lassabb és rondább effekttel kellett szállítani a játékot. Ez úgy jött le, hogy az Ubisoft egy köcsög, de valójában nem tehettek semmit, egyszerűen nem akartak milliókat fizetni az NV-nek szerződésszegésért.
-
#Morcosmedve
veterán
Mondjuk nem tudom miért kell szénszálas elemekkel drágítani, márha tényleg az, egyébként túl vad, de nem mondanám csűnyának, igazából most egyik se "szép" csak a ref...
(de nem ismétlem h nincs normális teszt/én nem találtam/ róla)A másik OC zotac se lehet ám rossz, boltokba kerülhetnének már mind...
-
Én azt gondolom,majd a teljes értékű maxwell-nek lesz más neve,semmi értelme átírni ezt a szériát. Az emelt órajelek meg majd kaphatják a jól bevált Ti jelzést.
Ez is csak elmélet,szóval nem kell nagyon figyelembe venni.Amiben biztos vagyok,nagy hülyeség lenne átnevezni a GTX 970 / 980 kártyákat.
A megérdemelt helyükön vannak, a megfelelő névvel,amitől eredményt várnak a tulajok.
Sztem azon csak rontani lehet egy névváltoztatással.
Meg az emelt kamu órajelektől "megerősödő" "új" kártyákkal.
Nem mintha nem estek volna már ebbe a hibába anno. -
Biztosíthatlak, amint itt lesz a nagy Maxwell ez át is lesz nevezve GTX-1060 vagy 1070-re a 760/770 a példa, vagy majd ahogy számozzák...
Ennek már van neve és számozása,nem tudják átnevezni.
Aki most megveszi megvette majd átírja a gpu-z-ben meg a dobozon a nevét ?
Egy jelenlegi GTX 970-t nem lehet majd eladni (esetleges feljebb lépés miatt) 1070-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest